Sinem_0618 Kızlar hastane çantalarınız ne durumda 32. Haftamdayım artık hazırlıklara başlamalı mıyım sizce?
Mervetnl Sinem_0618 benim hazırr cuma günü de doğumum var 😌 valla 34 falandı ben hazırlamıştım öyle hatırlıyorum 😌
Mervegc Sinem_0618 ben de 32.haftamdayım dün yıkadım utuledim organzierlere koydum . Sadece kendi eşyalarım ve hazırladıklarımı valize koymak kaldı
Nursl7 @Sinem_0618 ben 32. Haftada hazırladım daha bir kaç eksiğim var onları da doğuma giderken koyucam
annesininbali27 Nursl7 neler koydunuz acaba bende hazirlayacamda ikinci gebeliğim ama unutmuşum neler koydugumu gerçi ilk çocuğum kini annem hazır lamis ti
Selineda Bende 35nci haftamadayım ilk öncelikle prensesimin bütün a’dan Z’ye herşeyini yıkadım ütüledim çantamızı da hazırladık sonra dururmuyum tabikide durmadım doğumum yaklaşıyor diye bütün evin perdelerini yıkadım camlarını sildim kapılarını sildim sonra halılarımı makineye attım astım dip köşe büyük temizlik yaptım kurtuldum 😂😂😂
Asilinannesi16 Selineda Bende 35. Haftadayim dogururum korkusundan yiyip yiyip sadece yatiyorum vallahi helal olsun ozendim şuan 😭😅
annesininbali27 Selineda aynı bende evimi dip bucak temizledim cnm ama cantamiz hazır değil hazirlim bende
Bebeginehasret annesininbali27 gercektn iyiki hazirlamisim o kadar agirlastm o kadar zordymki sırt agrisindan agliyom bazen
Mervetnl annesininbali27 bebeğe 3-4 kat kıyafet, kendime 3-4 adet pijama, alt açma için ihtiyaçlar bez vs, battaniye kalın ve ince, kendime temiz kıyafet, makyaj malzemeleri ve tarak, emzik ve süt sağma makinesi, gerekli kremler pişik vs 😌 Bu kadar 🌸
Mervegc annesininbali27 şuan sadece bebegin gireceklerini organizerlere koydum. 3 hastane çıkışı ben set almadım alt üst+ zıbın şeklinde. 1 alt üst takım 2 tulum 3 yedek zıbın.bir penye 2 muslin 2 kalın battaniye koydum . Bu kadar