bsrguneri03 Hazirann anneleriiiii bebeğiniz içinn sadecee yazlık şeylermı aldınız yoksa kış içinde alışverıs yapıyormusunuz ben 3 6 9 aylık olarak yazlık kıyafetler aldımm yenıdogan cok az aldım kışlıklarda alınmalımı ne dıyorsunuz ???💗💗💗
Hazalaskin bsrguneri03 hayır bence çok doğru alışveriş yapmışsın biraz baharlık gibi bi kaç parça alabilirsin serin günler için Eylül Ekim için bana o kadar çok kıyafet geldi ki bende çok almışım dolabına sığmadı ihtiyaç sahiplerine verdim çoğunu ya bir kez yada hiç giyemeden büyüyor
Hazalaskin bsrguneri03 Haziran annesiyim bu arada 5 Haziran’da doğdu kızım sadece zıbınla geçirdi günü gece bile giydirmedik Aydın’da yaşıyoruz çok sıcak oluyor burası
Edaaa1 bsrguneri03 Benim temmuz ortası görünüyor doğum 3 aydan başlayarak kışlık aldım Ankarayım burası genelde soğuk oluyo o aylarda
bsrguneri03 Hazalaskin evet haklısınız kesınlıkle bende çevremden böyle duydugum ıcın az öz şeyler almaya çalıştım umarım yeterlı olur 😌🙏🏻
bsrguneri03 Hazalaskin ozaman zıbına ağırlık vermelıyızz degıl mı 3 4 takım aldım ıkılı yazın sürekli yıkayıp yenısını giydirmekle gececek sanırım 😌
ess111 Hazalaskin Benimde haziran sonu temmuz başı görünüyor doğum. İlk bebeğim ne alacağım hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz 🥹
Hazalaskin bsrguneri03 zıbınları yenidoğan alma 3 aylık al en küçük çünkü azcık büyük olsun zarar vermez 1 ay sonunda oluyodu 3 aylık kıyafetler canım 6 aylık da alabilirsin zıbın bol bol rahatça giyer
Hazalaskin bsrguneri03 yaz bebeği olduğu için çok çabuk kurur yetmeyecek olduğunu hissedersen alırsın kuzum ben sanki bulamayacak gibi doldurmuşum
Hazalaskin ess111 ben aldıklarımı kullandıklarımı yazayım sen kendin kafana göre ihtiyaç belirle canım. Şimdi Ben 2 tane hastane çıkışı aldım tam parçalı içinde her şey oluyor onu bile 3 kere giyemeden büyüdü iki adet yeterli yaz bebeği olduğu için 2 tane yenidoğan zıbın aldım e bebek beyaz atlet gibi olanlardan sonra yine e bebekten 3 aylık kısa kollu kalın askılı ince askılı 5 tane aldım onları giydik sürekli yıkayıp yıkayıp. Hatta ek çıtçıt aldım zıbın uzatıcı 6. Aya kadar bile kullandık. Ben çok ince alt kıyafetler aldım 2-3 tane bazen giydirdim duştan sonra falan genel alışverişim 3-6 aylıkdı bize fazla fazla yetti dışarı çıkmak için de zıbın tercih ettik yine kısa kısa şortlu onlar süslü cicili bicili 3 tane müslin örtü çok aldım 4-5 tane sadece onu örttüm uyurken banyodan sonra da kullandık kurulamak için
ess111 Hazalaskin o zaman yenidoğandan 2 zıbın, 2 tulum, 2 alt üst takım alsam yeterli mi? geri kalanı 1-3 ay zıbın, alt üst takım, tulum olarak mı alayım? ayy çok karışık kafam çok karışıyor 🫠
bsrguneri03 Hazalaskin insan heves ediyor o yüzden herseyı almak ıstıyor 😍 teşekkür ederim yorum için ❤️❤️