mrv_elvn_ Sevgii19 dokuz kilo aldım 32+5 teyiz ben kilolu hamile kaldım bide aserme dönemi çok zor geçti beş ay hiç kilo almadım aksine verdim
Paramedik16 Sevgii19 28.haftada doğum yaptım 20 kilo almıştım ama ben zayıf hamile kalmıştım 48 kiloyla doktorum o yüzden daha fazla kilo alıyorsun demişti
ebrbran Ben 30 haftada 25 kilo aldım . 3. Trimestere kadar çok hızlı kilo almıştım , şimdi kilo almıyorum nedense yavaşladı ,
ebrbran Dygky22 inşallah sağlıkla bebişleri kucağına alırsınız 🙏 kaç haftalıksınız şuna , kiloları nasıl
Dygky22 ebrbran 36+6 da doğum bebişler iyi gibi 2400 -2800 dediler ama küçüğü daha küçük olabilirmiş iyi ölçemiyoruz kendini saklıyor dediler. Benimkiler tek yumurta tek plasenta ikizler. İnşallah sağlıkla gelirler
symabskrt 23+4 üm 6 kilo aldım bundan sonra alırız heralde serklaj oldum geçen hafta sürekli yatiyorum 🙈
Ruya_burcu45 Haftadayiz, 8 kilo aldım. 57 ile başlamıştım. Ama doktor yürüyüşü önermiyor, hareketsizlikten alıyorum, sağ salim kucağımiza alalim da, ne yapalım sonra veririz
ebrbran Dygky22 oh maşallah çok güzelmiş kiloları felan , darısı başımıza inşallah 🙏 sana sağlıklı ve güzel bir doğum diliyorum, rabbim işini kolaylaştırsın 🙏
Dygky22 ebrbran işte ne kadar doğru ölçüm bilmiyoruz çünkü ısrarla ölçemiyoruz tahminin tahminimin tahmini gibi düşünün dediler 😂