Esois Kızlaarrr ben balık sevmiyorum hicde yemedim kokusuna bile dayanamiyorum hamilelikte yenmesi gerekiyormus bebegimin sagligi icin denemek istiyorum balik restoranlarinda yapilan baliklarda koku oluyormu acaba somonda felan 😏
Btlklnc Esois ben haftada ıkı kere yıyorum somonda bıraz tabı koku oluyorr esım agzına balık sürmezz ben yiyeyim diye yazık o da kalamar yiyor. 😊 asla kokmuyor kalamar tavuk etı gibi istersenız ondan yiyin
FatmaAselinAnnesi_60 Esois hamşi yiyorum dışardan hiç kokusu gelmiyor normal de benim de çok midemi bulandırıyor
Asyabuse Doktorunuza söyleyin ona göre balık yağı falan önerir belki. Evde asla yapıp yiyemem kokusu 1 sene çıkmıyor sanki 🙄 ben hamilelikte hep ızgara yaptırıp evde yedim
Esois Asyabuse doktorun verdigi vitamin ilacinin iceriginde balik yagi var oda cok berbat kokuyo mecbur iciyorum nefes almadan 🙂 kendisini yesem daha faydali olur diye dusundum insallah deniycem bi cesaretle
femme Esois ilk 2 ay annem yaptı yedim ama olucak gibi değildi artık balık yağına başladım onu içiyorum marincap çok fazla kokmuyor da tavsiye ederim
Sevval0308 Esois bende ağzıma surmuyorum valla tiksiniyorum onun için balik yağı kullanıyorum regenesis Max 💋
Eceecim Esois en son çocukken yiyordum. 25 yıldır falan ağzıma sürmüyorum. Bebişin hatrına hamileyken yemeye başladım. Evde airfryer da pişirdi eşim hiç kokmadı. Bol bol limon sıktım tadını almamak için. Biraz alıştım o şekilde. Ama balık hapı da kullanıyorum çünkü sürekli balık yiyemiyorum.