Agg0207 Nurturannn inşallah beniimde ekime geliyor doğumum ikinci haftası heralde öyle hespladim şimdilik 4-5 haftalık hamileyim bende iki gün sonra kontrole gidicm ama merak ediyorum daha bebeği keseyi tam goremedm ben çok erken zamanda farketmistm sizin kaçıncı hafta oluyor
17papatya Nurturannn biz de 6+1 olduk hayırlısıyla Rabbim sağlıklı bi şekilde devamını nasip etsin inşallah..Mide bulantıları başladı çok güzel şeylermiş bence
sumeyyeee_ Nurturannn bizde 6+0 ☺️ Hesaplamalara göre Ekimin son haftası gibi bir aksilik olmazsa eğer. Şu an iyiyiz çok şükür🌸 rabbim her birimizin yardımcısı olsun🤲
Nurturannn Agg0207 6.haftamdayım dün kontrole gittik kalp atışını duyduk kese gözüktü ve bebeğimde gözüktü. Babada öyle dediler çok küçük gözükmüyor vs panik yapmayın yakında gözükür inşallah 🌸
nurella42 17papatya bugün bende 6+1 im kalp atışını dinlediniz mi ben bugün doktora gittim sadece gösterebilirim henüz dinleyemeyiz dedi
nurella42 17papatya o zaman rahat duyarsın sanırım canım benim geç döllenme olduğu için son adet tarihim ile uyumsuz o yüzden ben giderken haftami bilmiyordum bugün öğrendim
Freefam Haftadayiz ekim basi gorunuyor bizim de dogumumuz umarim hepimiz saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz 😍
Busraaaomerdmr Merhaba kızlar ben de 5+1 im. Dün gittim muayene oldum kese vardı ama doktor istediğimiz gibi yuvarlak değil dedi . Ya düzelir ya düşer dedi böyle bişey gördünüz mü hiç
Busenazcvs Busraaaomerdmr Evet benimde ilk gebeliğimde kanama alanım bardı ve kese düzensiz demişlerdi be malesef kaybettim,şuan tekrar bebiş var umudunuzu kaybetmeyin herşeyin hayırlısı🧿
Sedeffsarioglu haftadayım henüz mide bulantım yok ☺️çok güzel geçiyor çok şükür 1 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicez 😇
AhmetVeMustafa Nurturannn 8+2 den selam 🙂 bol mide bulantılı geçiyor oğlum da hiç yaşamadım bunları bakalım hayırlısı 🙂 doğum 8 Ekim e denk geliyor