guleserkurtulus Kızlar dün sezeryan oldum spinal anestezi ile, sağ omzumda ve sağ göğüs kafesimde bıçak saplanır gibi batma ağrı oluyor yaşayan var mı, ağlattı resmen acısı özellikle sağ tarafıma dönüp yatmaya çalışırken
Nisn23 guleserkurtulus aynısını bende yaşadım çokkk kötü bi ağrı Allah kolaylık versin. Bende sıcak şeyler uygulayarak rahatlatmıştım. Sıcak havlu, ya da sıcak su torbanız varsa da uygulayabilirsiniz. Bu tamamen geçirmedi ama en azından ağrımı hafifletmişti. Rahat uyuyabilmistim. Umarım sizinde çabucak geçer inşallah. Geçmis olsun🌺
OzgeSrc guleserkurtulus benimden boynumdan sag omzuma vuran bi agri vardi boyle nefesimi kesiyordu sanki dikiş agrisi bile boyle canimi yakmamisti 😭 sicak havlu koyun
Btlzmr guleserkurtulus sıcak tutumaya çalış canım kendini sıcak su torbası sade nescafe bitter çikolata. Bende ilk hamileliğimde yaşadım. Cuma yine doğumum var doğumdan değil omuzum ağrıyacak diye korkuyorum.
sedamrt123 Sezeryan acısını unutturuyor doktor a dediğimde direk gaz dedi gülmüştüm ne alaka diye lavman yaptılar saniyelsr içinde rahatlamıştım cok acayip birşey
Limonzeytin guleserkurtulus spınal sezeryadan sonra aşırı bel sırt ağrılarm oldu sırt üstü bile yatamadm belim kitleniyodu 6.5 sonra anca geçmeye başladı ama sol kolumun dirseğindeki ağrı ve bükememek hala geçmedi çok can acıtıyo bi nöroloji ve ortapediye gdicem hareketlerimi gala kısıtlıyor