minikmucizeemaak Humeyra16Selim Ben daha yeniyim aslında ama 7 yıllık sevgililik 7 aylık evlilik aralık da kimyasal yaşadım
Humeyra16Selim Allah korusun varsa dusuk olur sakn brdaha yapma agir kaldrmak ii deil bebek niyetine girdiysen
minikmucizeemaak Humeyra16Selim Rabbim aratmasın canım Rabbim tez zamanda nasip etsin 5 ay falan oldu korunmayalım kimyasal yaşadım 1 kez
Humeyra16Selim minikmucizeemaak insallah canm icini ferah tut sen uzulme Rabbim hayrlisini versn insalah
Bircandeniz minikmucizeemaak çok erken psikolojik olabilir. Üzgünüm bende korunmadığım zamanlarda en ufak şeyi belirti sanıp sürekli test yapıyordumm.
minikmucizeemaak Bircandeniz 8 gün var aslında bunu yazarken de 9 gün vardı çok da erken değil nasip tabi ki herkesin vücudu bir değil
Bircandeniz minikmucizeemaak erken regliden 10 gün sonra falan zaten yumurtlama dönemi reglinede nerdeyse 10 gün testte çıkması nerdeyse imkansız kaldı ki 10-15 günlük hamilelik bu kadar belirti vermez onlar filmlerde oluyor. İnşallah hamilesindir sonucu mutlak yaz bende merak ettim
Humeyra16Selim minikmucizeemaak sen onlara bakma benim 11. Gunde idrarda cikti snnra kan verdim gene cikti canm nasip ksmet skma canını sen Rabbim verir
minikmucizeemaak Humeyra16Selim bunu anlatamıyorum işte canım nasip kısmet ama herkes çok biliyor yaşayanlar yalan söylüyor sanki
Humeyra16Selim minikmucizeemaak herkesi bosver herkesi dinlersek zaten kısır kalıcaz inan ki ben cok baktm hryere sakn sen oyle dinleme olumsuz insanlari kendinide uzme Rabbim veriyor cok dua et ben namaza baslamstm oyle oldu
minikmucizeemaak Ozge818 Bende miğdem yanana kadar yedim ayın 9 u adet tarihim nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum kara kara 🌸🤲🏻
minikmucizeemaak Humeyra16Selim Hep dualarımda 🤲🏻 İnşAllah bende başlamayı çok istiyorum.. Allah razı olsun canım inşAllah mart ayı güzel haberler verir bana bebişle ilgili ❤️