ayla23 Elahh14 pendik medipolde Aytekin hanımı öneriyorum. Güleryüzlü, sakin, işinin ehli normal doğum yanlısı biri gereksiz yere sezaryen yapmaz kesisiz dikişsiz doğum yapar. Memnun kalırsınız
2kizannesi- Elahh14 Medipol de Saadet Ünsal var, 4 yıl önce kızımı doğum yaptırdı 🥰 Çok iyi birisi, şu an ikinci gebeliğim yine onu istiyorum ama fiyatlar malum 😬
eylulmihrasmom Elahh14 güleryüzlü değil ama inanılmaz bilgili bir doktor. hastanelerle anlaşması var doğum için cihan tıp merkezinde cüneyt uzun sancaktepeden onun için gidiyorum sırf çok da uygun fiyatı
ilkbebek_ Esved18 size bilgi vermediler mi ataşehir memorial hastanesine gecicekmiş hastalarını saadet hoca veya nergiz hocaya yönlendiricekmiş
Esved18 ilkbebek_ ay hayır yaa. Bugün sizden sonra aradım hastaneyi bilgi almak için. Saadet hanımın ücretlendirmesi arttığı için sanırım emine hanıma geçerim..
eylulmihrasmom hamilegunlugum bilmiyorum kafam karışık değiştirmek de istiyorum devam da etmek istiyorum. ben bir sey sormadan söylemiyor. numara da vermiyor
eylulmihrasmom hamilegunlugum merhaba bugün kanamam oldu avicenna ataşehiri merak ediyordum bi arkadaşım mustafa türkmeni önermişti şansıma da o nöbetçiydi gittim. o kadar ilgilendi ki müthiş memnın kaldım eğer düşünürseniz kesinlikle tavsiye ederim. ben mustafa hocaya devam etmeye karar verdim
Esved18 ilkbebek_ hepsinin.standart hastanesi ücreti ama saadet bitek artmış diye duydum öğretimüyesi ünvanı aldığı için
ilkbebek_ Esved18 oo daha çok varmış:) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benimde az kaldı 39+3 haftalığım cumartesi kontrole gidicek bakalım