Aychovsky Sila66 anladim canim cok gecmis olsun. Dogumdan sonra mutlaka yapmaya calis ama ( sık bırak hareketi) kadinlar cok cekiyor bu konuda yas ilerledikce artiyormus ailedeki büyük kadınlardan biliyorum
AyFa1608 Sila66 utanıyosan niye soruyon🤣🤣🤣 normal normal merak etme. Ben hapşırınca da kaçıyor, öksürünce de, kusarken de.. anlık kendini sıktığın için kaçıyor bazen.
Bade0022 Sila66 yok kuzum benimde kaç haftadır öyle öksürünce altıma kaçırıyorum ama her gittiğimde doktor açılma yok diyor bakıyor korkma yani normal vajina kasları eskisi gibi olmadığından bu kaçırmalar
Umutlu_anne_ Sila66 Öksürükten oluyor canım. Bende aynısını yaşıyorum.Hala geçmediyse öksürüyün bir dokdora git .Allah korusun benimkisi gibi bronşite cevirmesin .Sonra daha geç iyileşiyor.O kadar iğne kullandım hala tam geçmedi.
Gizzgzz Sila66 bende de oluyor açılmam yok sürekli kontrol ediliyor çünkü. Ama bebek büyüdüğü için yine baskı yapıyor normalmiş kaçırmak sürekli günlük ped takıyorum. Tabi yine doktoruna söyle için rahat etsin ben de 26+4 teyim