Hayatuysal34 Geç döllenme olan kızlar korkmayın ben kalp atışını duydum 6+5 olmş 3 ocak adet tarihimi 12 ocak olrak değiştirdik🙂
Dacmnt Hayatuysal34 Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşAllah 🤲🏻 Geç döllenmenizi adet gününüzden ne kadar sonra öğrendiniz benim bat günüm geçti kanda ve idrarda negatif gördüm reglide olmadım gerildim 😔😔
17papatya Hayatuysal34 benim de son adet tarihim 16 ocak bilmiyorum geç döllenme mi oldu 5+2 de keseyi görmüştük bugün 6+1 olduk
Canan-_16 Hayatuysal34 merhaba ne olur banada bi umıt verin gittim 6+2 bana kalbi durmuş dedi ama daha önce zaten duymadım kalp atışını özeldeki doktor dedi bunu ama devletteki doktor çok minnak atıyo dedi çok korkuyorum
Hayatuysal34 Dacmnt 8 gün geçince normal gebelik testinde çıktı fakat sadece son adetle gebelik uymadı 12 ocak olarak değişti
benaslindayohum Dacmnt korkma lütfen ben ilk kızımı idrar testinde adetten 15 gün sonra gördüm yani 45 gün geçmişti son adetten ama geç döllenmeden kaynaklandığını söyleyip doktor tarihi ona göre değiştirmişti ☺
mrvsrcn Canan-_16 kuzum çok minik henüz istersen başka doktora git vajinal daha net duyulur insallah sağlıkla kavuş yavruna