Minis122 Bugun kontorle.gittim.sad gore 17 haftalik doktorda 17 haftalik.dedi ultrasoni cok iyi degil birde genel ultrason odasina gonderdi orda baktilar ordan cikan kagitta 18+1 falan yaziyordu. Ben hangisine gore ileryecegim bilemedim
Minis122 melikedelibas normalde ona hore ilerliyorumdaa. Doktor cok ilgili degil acikcasi pek bilgi vermiyor ben uyumlumu dedigimde evet. Diyor
melikedelibas @Minis122 benim bebegimde bir hafta ileri cikiyor hep ultrasonda bazen 1 hafta 3 gun oluyor doktorum da uzun boylu ve biraz iri bir bebek olucak genetik dedi ama yinede hep son adet tarihimi baz alır 😊 onemli olan 2 haftadan fazla geri veya ileri cikmamasi
Minis122 melikedelibas benimde bi ara onde gidiyordu sonra haftasina uyumlu gotmeye basladi bugunde ole gorunce haftasina uyumlu olmasi onemli olan. Kizimda hep onde gitmisti oglumda biraz keyifci yatis sekli cok enteresan geldi doktora duzgun olcemedi gibi geldi olcumlerini
melikedelibas @Minis122 O anki pozisyonuda cok uygun degildir bebegin belki bir sıkıntı olsaydı doktorunuz kesin soylerdi rahat olun olcumlerde bazen boyle olabiliyor geri cikmamis ya onemli olan o
Minis122 melikedelibas evet pozisyonu pek uygun degil dedi ama ultrasonida cok iyi degil o yuzdende kaynaklaniyor biraz sanirim.ozele gittin ayni hastanede calismis doktor dedi. Ozledeki doktor her acidan cikti gosterdi sukur sagligi yerinde. Gelisimide iyi gerisi sorun degil cinsiyeti ogrenmistim zaten ben daha once. Gorucekmi die sordum gorunmuyor dedi peknsey yapmadim