elifcicek_07 Gizemnur20 misal yarına mayalı hamur yaptım akşam için planım var hamileye diyet yap diyorlar naaamümkün
Gizemnur20 elifcicek_07 boşver ye gitsin her zaman hamile mi oluyoruz biz😂😂 doğumdan sonra veririz yani inşallah 😂😂
Mineklc Gizemnur20 ayy evet böyle zonklama gibimi desem sızlamamı desem bilemiyorum ama orda bişey hissediyorum iu 2 gündür var
Gizemnur20 Mineklc ben pazar günü akşama kadar çektim o sızlamayı çok kötü oluyor ya rahim büyüdüğü için oluyormuş galiba
Eddiee 1,5 kilo verdim 10. Haftadayız bu hafta istifralar zirvede resmen inşallah geçer. Sabit tutsak kiloyu yeter
Eddiee Gizemnur20 evet 3 hafta sonra randevu alalım dedi ikili tarama emse kalınlığı burun kemiği vs bakalım hepsine dedi
Mineklc Gizemnur20 evet 10 martta gideceğiz.Ama ben hala kararsızım onlar yerine direkt Fetal DNA mı yaptırsam kafam rahat etse diyorum
Annesininkuzusu06 Gizemnur20 ben 4. Ayimdayim 5 kilo verdim şimdiye kadar bakalım bundan sonra alırım inşallah 52 kiodsn 48e düştüm yola devamm
gzl_2320 Gizemnur20 3 kilo verdim 14. Haftaya kadar o da yiyememekten kaynaklı yediğimi de kusuyodum. 14. Hafta itibariyle kusmalarım kesildi öğürmelerim de bulantım vardı ama en azından yemek yiyebiliyodum 16. Hafta gibi bulantılarım da kesildi tamamen
Ezgicelll-krc Gizemnur20 şuan 14 haftalığım 6 kilo verdim yememe rağmen ama çok kustum ondan sanırım aslında sürekli de serum aldım doktorum da şaşkın ☺️
MadameHappy34 Gizemnur20 ilk üç ay full kusmalar mide bulantısı tiksinme ile geçti hiç kilo vermedim almadım da.. 🤐🤐
Havvagks Gizemnur20 10 haftalığim ne aldım ne verdim arada veriyorum 1-2 kilo sonra alıyorum bazen bulantım oluyo iştahsızlık filan öyle verip alıyorum ama şu anda hamile kaldığım kilomla aynıyım