bsrcap Gizemnur20 6. haftada bulantılar başlayınca 4 kilo kaybettim kusmaktan ötürü. Midem iştahım sorunluydu hep. 12. haftadan sonra düzeldim. Şuan 23. haftadayız o 4-5 kiloyu anca alabildim.
Yldz23 Gizemnur20 ilk 3 ay hiç kilo almadım 24. Haftamdayım 4.5 kilo aldım toplamda :) bundan sonrası daha hızlı olur sanırım.
Gulsenbck Gizemnur20 İştahsızlık ve istifra olmayınca Çok fazla acıkıyosun ne kadar kendini tutmaya çalışsanda olmuyo yemek istiyosun ben şahsen öyleyim neyse onlar sağlıklı olsunda veririz kiloları sıkıntı değil😀
bebislerhakkinda Gizemnur20 İştahsızlık var , mod düşmesi yorgunluk uykusuzluk var bide çevredekilerin sacma soruları var 😀
Kiraz13 Gizemnur20 aynen hiçbir şey yiyemiyordum bir de midem kötüydü sürekli istiğfar ediyordum afedersiniz.
Deletedmom_116 Gizemnur20 kaldığım kiloyu bilmiyorum ama ilk dört ay kilo almadım Bir iki kilo verdim sonra almaya başladım
Mlkengn İlk hamileliğimde 3 ayda 7 kilo verdim midem çok kötüydü. Şimdi 10. Haftadayım 5 kilo verdim. Eğer ilki gibi devam ederse yine 7-8 kilo vermiş olurum herhalde 🤦♀️🤦♀️
3Tospikannesi Gizemnur20 7 haftaya kadar 7 kilo aldım sonra bulantım bir başladı şuan 13 haftalık 3 kilo geri verdim 😁
Kubra1504 Şu an tam 12+2deyim toplam 1.3 kilo aldım ben 12 haftada, hiç kusmam bulantım olmadı tek sorun kabızlık