Bal_1604 ArvenMom bende öğlen kalktım biraz biseyler yedim tekrar yatma pozisyonundayim 😂 gunelr nasıl geçiyor anlamıyorum
Bal_1604 ArvenMom 😂😂 doya doya yiyebiliyorsunuz galiba 😂 bende o da yok hiç birşeyi doyasıya yiyemiyorum
ArvenMom Bal_1604 aç kalma korkusu var bende en ufak açlığa gelemiyorum şekerim düşüyo sen benim yediklerimi görsen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bal_1604 ArvenMom maşallah ne güzel yiyin benim yerime de yiyin 😂😂 ben canımın cektiklerini bile yiyemiyorum çoğu zaman bulantidan 😂🥰 korkuyorum bişey yemeye
ArvenMom Bal_1604 benim bulantıma iyi gelen tuzlu yağlı bi kaç dilim ekmek domates peynir kaşar kuruyemiş özelikle ceviz ayran maden suyu tuzlu çubuk çizi kraker vs bana bunlar iyi gelmişti deneyebilirsin istersen
Bal_1604 ArvenMom ne yediysem olmadı neler denemedim internette bulantı bilekligi diye bişey gördüm onu bile denedim bı umut 😂 olmadı ama azaldı bu aralar çok şükür daha iyiyim
TTtutku Bal_1604 ben 1.trimester de de öyleydim utanmasam duş almicaktım öyle bi halsizlik isteksizlik vardı 36 haftadayım yine öyleyim
Bal_1604 TTtutku 😂😂 tam.olarak aradığım yorum gerçekten duş bile almak gelmiyor içimden cok kötü bı durum
Bal_1604 TTtutku 😂😂 tam.olarak aradığım yorum gerçekten duş bile almak gelmiyor içimden cok kötü bı durum
AsyaCngz55 Bal_1604 inan bana hiç fark etmiyor 😂 geçen misafir vardı nasıl gözlerim kapandıysa insanlar erkenden kalktı gitti
Bal_1604 AsyaCngz55 😂 Bi yandan da iyi olmuş ben misafir dahi agirliyamiyorum yemek bile çok zor yapiyorum çoğu zaman hazır şeyler yiyorum