Eceecim Sevvalll42 örgü işleri ananede☺️ ben hiiç anlamıyorum. Ama çok güzel modeller buluyor valla hazır gibi hırkalar falan ördü annem 🙏🏻
Babyykmz Sevvalll42 benim annem internetten ne gosterirsen oruyor hazırdan ayirt edemezsin o kadar guzel oruyorki ama 3 ayi tamamlamadan baslamam dedi 3 ayimin dolmasini bekliyoruz 🥰 eylul bebegi olcak önü kış olcagi icin kışlık kapsonlu tulumları pantolonlari hepsini orcek annem. Bide her modeli begendiremiyorsun şık ve modern şeyleri oruyor herseyi begenmez magazadaki gbi modern olcak 😃 boyle tavsanli patikler sapkalar ayicik kulakli tulumlar herseyi orer 😃 beni sorarsaniz asla anneme cekmemism cok sıkılıyorm asla örgü oremiyorm buhranlar geciriyorm sıkntıdan 😃
Eceecim Babyykmz ayy aynı benim annem. ☺️☺️Herkesin ördüğü dümdüz yelekleri hırkaları asla beğenip örmez. İlla değişik olcak biyeri. Günlerce bakar bakar değişik model bulup onu örer. Düğmelerini falan değişik değişik seçer ☺️
Honeymom17 Internette puffy iple battaniye orgusu var cok guzel yumos yumos ben bebegime 2tane ördum🥰mil veya şişe gerek yok elle yapiyorsunuz
Zln2152 Sevvalll42 aynen öyle kuzum bende o niyetle ördüm 😊 ki ben örgü işlerinde ne anlarım ne ederim ama hatıra olsun diye video izleye izleye yaptım😀
Nhlhmz11 Sevvalll42 ben iki yıllık örgüsünü hallettim bile 😅 pusetine varana kadar ördüm herşeyini , sancı çektikçe örgü yaptım 😅 o yüzden de çok örmüşüm 🙃
Sezens0782 Aynısını bugün bende başka yerde yazdım hayırlısıyla büyüse cinsiyeti belli olsa örsek çok severim
1Evrem Benim annemde çok güzel şeyler örerdi, ilk kızıma bir sürü yapmıştı, ama 4 önce kaybettim annemi artık örgü örecek kimsemiz yok:( annelerinizin kıymetini bilin kızlar.