yarenmsrl 12 haftalık gebeyim ve 1 haftadır karnımda biraz sancı hissediyorum ara ara geliyor iki gündürde belim ağrıyor bu zamanda böyle şeyleri yaşayanlar var mı ilk gebeliğim olduğu için ne hissediceğimi bilmiyorum endişleniyorum bazen
Merveee_56 yarenmsrl rahim büyüyor canim ondan 18 haftalık gebeyim hala arada sancı ve belimin sağ tarafı ağrıyor doktora sorduğumda ilk gebelik normal demişti
Glfdnkygsz yarenmsrl benimde hafif adet sancısı gibi sancım oluyordu ve kalça ağrısı oluyordu rahim genişliyor normal bu tarz durumlar
yarenmsrl Merveee_56 genelde internette baktığımdada rahim büyüdüğü için deniyor ama insan işte emin olamıyor bi türlü ilk defa yaşadığımdan teşekkür ederim en azından yaşayanlardan dinlemek biraz daha rahatlatıyo insanın içini
yarenmsrl Glfdnkygsz evet benimde o şekilde oluyor vücudunuzda uyuşmalar oluyor mu bi süredir geceleri uykum yok nerdeyse sürekli dönüyorum yatakta hiç rahat edemiyorum kollarım bacaklarım uyuşuyor gibi oluyor
Glfdnkygsz yarenmsrl uyuşma olmadı ama mesela çok uykum geldiğimde uyuyamayıp kalbimde sıkışma oluyordu herkeste farklı geçiyor hamilelik hiç canınızı sıkmayın kanama gibi ciddi şeyler olmadığı sürecede diğer şeylere hiç takılmayın