Merhabalar 24+1 günlük hamileyim arkadaşlar. Normalde devlet hastanesinde gördüğüm muameleler nedeni ile taksitle doğum paketi aldığım Ankara Keçiören Medical Park Hastanesi takipliyim. Ancak şuan yüksek tansiyon ve kilolu olmam sebebi ile şeker takibi mi özelde yaptıramıyorum sadece muayene 2000 TL tutuyor şeker ilacı tansiyon ilacı parası VS derken epey zorda kalırız diye kendi doktorum tavsiyesi üzerine Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde dahiliye bölümüne randevu al ve tansiyon takibini yaptır dedi. Randevu günü mart ayının 8 ine var. Bende geçtiğimiz akşam başım çok ağrıyordu evde tansiyon aleti yoktu açık eczane arayana kadar acile gideyim dedim. Neyse önce alttan baktılar sebebini sordum niye alttan bakıyorsunuz diye muayene gereği dediler sesimi çıkarmadım. Kan ve idrar aldılar sonuçlar 2.30 saat sonra çıktı bu süre içinde 25 dk bir tansiyonuma baktılar 16.4 15.9 VS çıktı hep. Sonuçlar çıkınca hepsini alıp muayene olduğum yere gittim" tansiyonun yüksek değil tansiyon ilacını dahiliye yazıyor kan ve idrar temiz deyip git dediler. Sinirden elim ayağım titrerken bir hamile kadın geldi 2cm açıklığı varmış kan gelmiş korkmuş çıkmış gelmiş. Aynı doktor o kadına “eve git sancıların 5 dk da 1 e düşerse gel” dedi. O sırada kocası duyunca " hak ediyorsunuz bu doktor felan dövenler böyle cinnete geliyor dedi. Karısını aldı götürdü. Yani neden bu kadar ilgisiz bu kadar kötü insanları o masaya oturturlar anlamıyorum. Özele gidecektim can havliyle ama inanın sadece acilden giriş bile paralı. Mevlam herkese özele gidecek gücü versin. Hepinize sabır ve sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alma gücü versin. Cidden hamilelikte birde böyle durum olunca daha kötü oluyormuş. Saat kaç oldu başım hâlâ ağrıyor sarımsak yiyorum yani