Güzel annelerim sizden bilgi almak istiyorum aynı durumu yaşayan şahit olan bilgisi varsa bilgi verip yardımcı olabilir mi
Daha önce de gittiğimde 1 hafta gerilik vardı fakat 28+ 4 te gittiğimde bebek 27 haftalık görünüyordu gelişimi geri kalmış ama neresi gelişmemiş bilmiyordum sormadım da doktor kilo almış dedi ama minyon olduğun için çok kilolu bir bebek beklemeyin dedi zaten
Şimdi sol tarafa uzanıp günde 10 defa hareketlerini hisset dedş 10dan az hissedersen direk hastaneye gel yatış yapacağız dedi haftaya tekrar kontrol e çağırdı geriliği uzamış mı diye bu böyle devam ederse dedi sana diyeceğim 35. Haftada bebeği yaşayamıyorsun alalım diyecem dedi öyle olursa bebek küvez e alınır bu neyden kaynaklı değerlerim iyi enfeksiyonum sürekli var progesan kullanıyordum aşağı baskı yapı diye şükür o düzeldi şimdi bu çıktı sadece dediği yumurta tüket sağlıklı beslen bebeğin kilo alsın dedi napıcam şimdi ben ya hareketleri git gide azalırsa bebek yaşıyor içimde biliyorum ama içimde böyle kıpır kıpır değil
Hergün yumurta süt et ceviz badem kaju fındık kabak çekirdeği muz tüketiyorum ne yapmam lazım bu geriliğin daha fazla uzanamasu için
Daha önce başına gelip bi çözüm bulan var mı gerilemesi duran yada ortadan kalkan