kutsaltiramisu Kızlar bugün adet gecikmemin 9. Günü dün kan vermiştim bu sabah sonucu aldım Beta hcg 143.167 çıktı. Şaşırdım. Yani değer referansına göre 8 haftalık gözüküyor. Ben bu durumda geçen ay adet oldum sanıp üstüne görmüşüm galiba. Ben şok
Eceecim kutsaltiramisu referans aralığını çok dikkate almayın. Ben adetim 3 gün geçtikten sonra kan vermiştim 14000 le öğrendim. 10 haftalık yazıyordu referans aralığında. Bi gittik 4+3 😊
DnzTnr kutsaltiramisu ultrasonda doktor kaç hafta derse onu dikkate al benimde sonuca göre üstüne adet görmüş olmam lazımdı ama öyle degilmis o sonuç tam hafta vermiyor ultrason veriyor haftasını
kutsaltiramisu Deletedmom_85 çok teşekkür ederim bir tane kızım var çok istiyordu kardeş ama plansız oldu 🙈🌸
kutsaltiramisu Eceecim valla sağlıklı olsun da 😊 teşekkürler. İlk kızımda çok düşük bir değerle öğrenmiştim 33tü yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden şaşırdım şimdi böyle görünce 😁
Slakiprtci kutsaltiramisu benım gibi üstüne görmüşsün canım yani aslında üstüne görme yerleşme kanaması oluyor ama biz adet olduk sanıyoruz hayırlı olsun 🥰
kutsaltiramisu Slakiprtci ilkinde yerleşme kanaması olmuştu çok az, ama geçen ay bildiğin adet olmuştum valla😁🙈 hayırlısı bakalım çok teşekkür ederim 🌸
Slakiprtci kutsaltiramisu sürpriz yumurta gibi oluyor öyle olunca adet oluyorsun ama hamilesin 😂 Allahım analı babalı büyütsün kucağına sağ sağlım al inşallah balım 🤍