Greenmomy Herkese merhaba. 13 haftalık hamileyim. Multivitamine geçtik. Regenesis max kullanıyorum ama midemi çok rahatsız ediyor 😞 balık yağı ağır geliyor sanırım. Sizler ne kullanıyorsunuz memnun musunuz ?
Bta Greenmomy bende gebyfoll kullanıyorum böle bi halsizlik mide yanmasi gibi oluo rahatsız oluyorm ictikden sonra
Ginger_ Greenmomy vitadevs öneririm elenatal 2 midemi mahvediyordu bu çok çok iyi geldi içeriği çok zengin
Eceecim Greenmomy ben regenesis kullanıyorum. İlk etapta yutma sorunu yaşadım ama alıştım. Çok çok memnunum. Bebeğin gelişime etkisi olumlu oldu. Sabah içiyorsanız akşama doğru tok karna deneyebilirsiniz.
Tusemciiim Imom omegada benim midemi allak bullak ediyor kullanmıyorum 🥴 içtiğim anda hayatım zehir oluyor yüzüne bile bakmıyorum 😅
Greenmomy Eceecim evet kocaman ilaç yutarken bende zorlanıyorum🙈 sabah kahvaltıdan sonra içiyorum bende ama dediğiniz gibi akşam içsem daha iyi olacak sanırım. Bebeğe nasıl bi olumlu etkisi oldu acaba kilo olarak mı :)
lilamor_ Greenmomy bende aynısını kullanıyorum çikolata tadı geliyor ağzıma. haftanız erken bulantınız varsa rahatsız ediyor olabilir. bulantım varken de hissetmiyordum ama ben öyle bi şey. gündüz içtiğimde bağırsaklarımı rahatsız ediyordu akşam saati alıyorum. memnunum.
Greenmomy lilamor_ aslında bulantım hiç olmadı ama son günlerde ağır gelmeye başladı. Akşam kullanayım bende teşekkür ederim 🌸
MeltemEA Ben decavit kullanıyorum multivitamin olarak ama bunun yanında balık hapı,demir ilacı ve d vitaminide kullanıyorum.
Tusemciiim Greenmomy içmiyorum valla ne yalan söyleyim onun yerine haftada 2 kere somon 🍣 yiyorum ne kadar desteği var bilemem, doktorumada dedim zorlama o zaman dedi 😵💫
Ginger_ Greenmomy tüm multivitaminlerin içinde var ama bunun kokusu yok o yüzden kusmadan içebiliyorum ben 😁
Eceecim Greenmomy evet evet kilosu ve boyuna güzel etki etti. Ayrıca bana da enerji verdi halsizlik vs hissetmedim ilaç sayesinde. Dr emzirme döneminde de kullanabileceğimi söyledi.
ezgusscom Greenmomy regenesis benim korkulu rüyam 3 den fazla içemedim maalesef, ne zaman içsem 1 saat içinde istifra ettiriyor beni.
Pnr_KMRC1 Greenmomy bende 13 haftalığım ocean mumy kullanıyorum ama gece alıyorum gündüz alınca benimde miğdemi mahvetti yalnız bende alerji yaptı sanırım kasınmaya başladım muhtemelen multivitaminden kaynaklanıyor