Gulsennnnnnnnn Merhabaa 🫠 yenidoğan fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyor musunuz, fiyat araştırması yaptınız mı, tavsiye verebilecek olan var mı 🥰
Eceecim Gulsennnnnnnnn eveet. Hamile çekimi de yaptırdık. ☺️ Aynı fotoğrafçıyla yenidoğan çekimi anlaştık. Albüm,kostümler tüm dijital içerikler , anne baba çekimi dahil 900 lira fiyat aldık.
Hayalmi Gulsennnnnnnnn benim kendi makinam var aksesuar hazırlığıda yaptım kendim yapıcam 🥰. Ama olmasaydı fotoğrafçıda yaptırırdım çünkü çok çabuk büyüyorlar ve yıllar geçtikçe hafızadan bazı anları silinebiliyor 🥰
Elzsy2023 İstanbul. Henüz bakmadım ama bende yaptıracağım. Çok tatlı görünüyorlar. İnstagramda bi kaç sayfaya bak birsürü reklam çıkar :)
Cerentuna Elzsy2023 Beylikdüzü bölgesindeyseniz eğer hamile çekimini zeynepminada yaptırdım çok da memnun kaldım yeni doğan içinde kendisinde düşünüyoruz
Gulsennnnnnnnn Elzsy2023 dün instagramdan bir sayfa ile iletişime geçtim, fotoğraflar güzeldi 🥹 nazlıbabystudio sayfanin adı. Konseptenin sayisina gore fiyat vermiş. Görseli eklemeye çalışcam, fikir olsun hepimize 🥰