Akcaozge ipekmom_ muayene 400 tl canım Ben normal doğum yapacağım için fiyatından eminim Normal doğum 6750 tl ama sezeryan 8000 diye hatırlıyorum
yagizegemom m_k34 kaçıncı haftadasın canım benim tosbikte birden gelecek diye ödüm kopuyor geceden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum 🫠
m_k34 yagizegemom bugün 34 oldum bir hafta önce gidiyor diyolar genelde ultrason olcumune göre benim bı an sağ tarafıma ağrı girmeye başladı bıçak saplanır gibi biraz dinlendim geçer mi diye geçti kalkınca tekrar ağrım başladı doktora gittik hemen muayene gitti bişey çıkmadı nst bağladı yüksek sancilar çıkınca yatış verdi ciğer geliştirici vurdular serumlar iğneler baya uğraştılar nst ye bağladılar kaç kere sancıları azalttılar yoksa sezeryana alacaklardı mecburen nstde sancı bitince eve yolladılar ama bebeğim normalde kafası yukardaydı baş aşağı dönmüş o yüzden sancılandim herhalde
m_k34 yagizegemom benim tarzımda bı ağrın Felan olursa doktora git nstde belli olur korkma haftası çok küçük değilse kilo iyiyse doğsa bile küvezde az kaliyolar bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bu şekilde gelmek isterse de yapacak biseyimiz yok sağlıkla gelsinler yeter ki
Meltemm30 aliandalina 🤭 Düzenli yediğim besinler günde 1 kase ev yoğurdu ceviz rutin kahvaltılık ürünleri yumurta mutlaka her sabah yiyorum Başkada özel birşey yapmıyorum İlk hamileliğimde de hep öndeydi oğlum Genetik dedi doktor
Tugbaaa34 TTtutku çok teşekkür ederim valla moral verdin gelişim geriligi diyince iyce korktum ne oldugunuda anlamadim o an panikle soramadim bile
m_k34 Yarenylmz banada pazar günü yatış verdiler sancım çıktı durdurdular dün gece cikiş yaptım ciğer geliştirici serumlar bir sürü şey kullandılar sancım çıkmayınca nst de yolladılar eve
Yarenylmz m_k34 ben de bişey hissetmiyorum ama şaşırdım açıkcası korktum serum verdiler şimdi yine nst deyim ne olucak bilmiyorum
yagizegemom m_k34 35+2 deyim canım dün gece ilk defa bel ağrım oldu ve bacaklarım ağrıyordu bugün yattım sadece hafif hafif bel ağrımı hissediyorum birde iç çamaşırım ıslanıyor suyum mu geliyor diye korktum yarın randevum var ama eğer kendimi kötü hissedersem yarını beklemem. 32+6 da 2200 dü gelişimi 1 hafta önde demişti
FatmaAselinAnnesi_60 m_k34 merhaba canım benim de belim çok kötü ağrıyor doktoruma gittim muane etti Altan filan da nst ye bağlamadı normal diyorlar bel ağrısına sadece bel ağrın mı vardı 30+2 haftalığım BNde
TTtutku Tugbaaa34 bu saatten sonra xaten kilo alma dönemi sende bebeğe kilo aldıran besinleri yersin alır 2500-4 kilo arası normal kilo azı zayıf çoğu iri ye giriyor dert etme
m_k34 yagizegemom dediğin gibi yarına kadar dayanamazsan gidip baktır bende ıslanma Felan olmadı bel ağrısı da olmadı sağ ysn tarafımda bıçak saplanmasi oldu sancı çıktı sonra nstde sende de çıkabilir o zaman ciğer geliştirici vururlar erken doğuma karşı
yaprakyzglc tazecikannee bende 34 haftalik oldum. Doğumum 11 nisan görünüyor. Hem korkuyorum heme heyecanlıyım
323832 tazecikannee 29+6 da 1600 gram 41 cm di şuan 31+6 olduk uygulamaya göre 27 Nisan gözüküyor sezaryan olacağım için 10 Nisan gibi dedik gece sık uyanmalar lavabo ihtiyacı ateş basması bel ağrıları ile bogusuyoruz
gkcbrn 33+4 🫶🏼 normalde 45 gün var doğuma ama serklajlıyım ve doktor erken alacak. Nisan başında doğumum inşallah acil bir durum olmazsa.🤲🏼 günlerim yatarak geçiyor, çok zorlanıyorum ama nasipte böylesi varmış ne yapalım.😊
Tugbaaa34 TTtutku inşallah öyle olur fahada dikkat edicem gelişim geriliği diye kilosu az olduğu için mi dedi yani bana 🙈