Mavi11 Eylulgunes44 çok günah Allah aşkına bakmayın ve inanmayın şöyle şeylere ya Allah şirk koşuyorsunuz
NobleMom Elzsy2023 hamile kalınan ay derken son adet tarihimi yoksa gerçekten ovülasyonun olup döllenmenin gerçekleştiği ay mı önemli 🤔 son adet tarihim aralık ama ocak ayında yumurtlama döllenme oldu 🙂 aralığa göre kız ocağa göre erkek. Hangisi şimdi 🙃
Elzsy2023 Mavi11 burda bazı şeyler espri, meraktan veya sohbet olsun diye vakitte geçirilebiliyor. Bende gördüğüm herşeye bakıyorum mesela. İnançlık bi durum olduğunu yazmadı kimse burda. Ya kızdır ya erkektir. Farklı birşey sorgulanmıyor
Elzsy2023 Sultanbn inandığımdan değil ama zaten yüzde 50 50 olduğu için 😀😀 benim erkek çıkmıştı. Çok kız hissediyordum. Erkek oldu 😀😀
Elzsy2023 Sultanbn ben eğlence amaçlı bakmıştım :) birsürü şey var çin rus :) birinde erkek birinde kız :) ikisinden biri zaten 😂
bebikom1 Elzsy2023 merhaba benim doğum tarihim 15 Mart gelince 30 yaşında olucam şu anki yaşımı 29 olarak mi hesaplamak gerekiyor yoksa 30 mu ?
Sultanbn Elzsy2023 bide bı arkadaşım için bakar mısın lütfen. Doğum tarihi 14.04.1995 hamile kaldığı ay Aralık ayı 🙏