momlife_7 Bide hangi değer yüksek çıkarsa tehlikeli acaba 200 üstü mü ? 149 değerim yüksek mi nasıl düşüreceğim acaba 😢
hemsireacemianne momlife_7 belki gebelik diyabeti biz yoktur ama bozulmuş insülin değeriniz vardır . İlk doktor gebelik diyabeti açısından degerlendirmis olabilir . İkinci doktor işe oskya daha genel bakmış olabilir.
Nlfr1 Tokluk 1. saat biz gebeler için önemli. 140 in üstüne çıkmaması lazım. Yemek yemeğe başladıktan sonraki 1. saat bu. Diyet ve yürüyüş yapmayı deneyebilirsiniz. Gerçi çok yüksek değil sizinki ☺️ stres yapmayın yukseltirsiniz
momlife_7 Nlfr1 canım kaç olursa yüksek ve tehlikeli olur suan yürüyüş yapacağım su içeceğim bol bol 😢
momlife_7 Esraliiii ya sabah kahvaltısında zeytinyağlı yumurta , 5 adet siyah zeytin, peynir, kaşar peynir, beyaz peynir, domates yedim bunlar mı çıkardı acaba tatlı vs hiç yemiyorum 2 tane de tam buğday ekmeği yedim
momlife_7 hemsireacemianne şeker yüklemesi sonucu çıktı şekerim olduğu 😢 115 197 159 Çıktı şeker hastasısın dedi ilaç vermedi diyet yap dedi 2 hafta iste elimden geldiği kadar yapıyorum tatlı vs şeker yükselten şeyler yemiyorum ama sen gel 149 çık şekerim tok karnına şaka gibi
Nlfr1 momlife_7 öncelikle stres yapma sorun teşkil edecek bir yükseklikte değil şekeriniz. Evde ölçüm cihazlari ile hastanelerde koldan olcmelerde 20 birim falan fark olabiliyor. Bende gebelik şekerimi öğrendiğimde sizin gibi 150 görünce bile panik oldum. Sonra diyet yürüyüşle yükseltmeye özen gosterdim. Değerlerimiz yakındi sizinkiyle.
Nlfr1 Ufak bir tavsiyede bulunacağım. Ara ara sağlık ocağına aclik ve 1. Saat tokluk şekerinize baktırın. Dahiliye takipli değilseniz. Evde şeker ölçüm cihazınızı da alın gidin. Aynı anda ölçün ve farkı görün ben oyle yaptım. Evde olcunce 20 birime yakin daha yüksek çıkıyor.