themomofminny Merhabalar🌺 bu haftasonu ikili test yaptıracağız. Test nasıl ilerliyor, ne kadar sürüyor ve sonuçlar hemen belli oluyor mu bilgi verir misiniz?
betulpolat themomofminny benim 1 haftada çıktı. Önce ultrason dan bebek ense kalınlığı ölçülüyor sonra kan alınıyor sonrası sonuç bekleme
Yeliff78 themomofminny ikili testte kan tahlili ve ultrason a bakıyolar . bebeğin ense kalınlığı ölçüsüne bakıyolar ultrasonda sonra kan tahlili veriyosun ayrıca onun sonucu da 1 hafta sonra çıkmıştı bizimki bu şekilde ilerlemişti . Zaten bilgi verirler tahlilin kaç gün içinde çıkacağını.
Aleynamesutdeveci Ceylannrr canım ben kan idrar verdim onlar çıktı ama raporu göremiyorum sonuçlarda acaba doktorda mı gözüküyor o çünkü 15 gün oldu
themomofminny Aleynamesutdeveci özelde mi yaptırdınız? Özelde daha kısa sürede çıkar diye düşünüyorum bi de olumsuz bir sonuçta atarlardı. Devlette yaptırdıysanız tekrar gitmenizi öneririm
Deryaa00 betulpolat bana 3 hafta sonra belli olur dediler ve ense kalınlığı burun kemiği hakkında bilgi vermediler:(
Aleynamesutdeveci Ceylannrr ben tahlil sonuçlarını ve ikili tarama sonuçlarını görebiliyorum sadece rapor gözükmüyor grafik varya o
Nurella86 Özelde yaptırdım kan verdim ertesi gün çıktı sonuçlarım doktorum telefon ile bilgilendirme yapmıştı
thebendis themomofminny Ben de devlette Perşembe günü kan verdim sonucum dün çıkmış diye mesaj geldi. Hastaneden hastaneye değişiyor çıkma süresi.