Tubatgn Biprensannesi _Damlamumci_16 Cayvarmiya Linabebek1 Yok daha sancı sıklaşıyor 6.30da tekrar Nst ve çatı yapılacak 🥺
Tubatgn UP uzun bir hikaye yazıcam gibi Coming soon 🥺😄 Sinirden artık gülüyorum hemde ağlıyorum 24 saattir sıfır uyku full sancı ama doğum yok 😬 Ama sonu güzel olacak onu biliyorum ❤️
Sezenn_ Tubatgn Elbette harika olacak dualarım sizinle. sağlıklı sıhhatli bir doğum olsun canım inşallah kavuşun birbirinize 🙈🥹♥️ Darısı da bizlere olsun vakti geldiğinde 🌸🤗
Alyntlk Benim de4den beri sancılsrım var 15 dakka aralıkla yarımşar dakika lütfen dua arkadaşı olalım dua edelim birbirimize Rabbim kolaylaştırsın inşallah doğumunu herşey çok güzel olacak bu lar geçici 🤗 anlık ağrılar..
Elanur006 Biprensannesi güle güle büyüt yavrunu canım bende hayırlısıyla bı kurtulsaydim rüyalarıma qiriyo artık suniden de çok korkuyorum 🥺
Biprensannesi Elanur006 rabbim. Bir avazda kurtarsın canım inşallah kendi sancın ile aynı dıyorlar ama elbet geciyor 🙏🥰
Tubatgn Doğurdum kaç saat sonra en son yazdığım mesajdan beri sancıdaydım kendime geleyim yazıcam hikayemi ❤️❤️