Alimenur şöyle söyleyim ben ne yaşayacağımı bilmediğim için korkudan nefes alamadım sancılar geldiğinde ve çok canım yandı. Ikınma aşamasında da vücudumu rahat bıraktım ve sadece doktorumun dediğini yaptım hiç canım yanmadı. Bu aşamaya kadar geldiğinde dikişten korkma bence kan veriyormuşsun gibi düşün o kadar hafif ki.. odama kızım kucağımda gittim. Ertesi gün taburcu oldum ve sanki doğum yapmamış gibiydim. Rahat hareket ettim oturdum kalktım 😇 bizde aileler yakındır inanır mısınız kim gelirse çay hizmetini de ben yapmak istedim. Bir anda hamilelikten önceki halime dönmüştüm. Siz ne kadar rahat olursanız o kadar kolay bir doğum yaparsınız 🥰 hatta korkudan sezeryana alsınlar ben yapamıyorum bile demiştim sancılar içindeyken.. doğumdan sonra doktorum gülerek bir de yapamam diyorsun bak ne kadar kolay bir doğum oldu dedi 😇 🌹 kişiden kişiye değişebilen bir durum tıpkı her hamileliğin aynı olmadığı gibi.. olumsuz şeyleri de neden anlatırlar bilmiyorum 🤦🏻♀️ inanın bana ben dikiş atıldığını da bilmiyordum 7. ayda birisi söylediğinde gelgitlerim vardı. Biraz akışına bıraktım diyebilirim 🤭 biraz uzun oldu k.bakmayın 🙏🏻 umarım stres yapmadan korkmadan kolay bir doğum gerçekleştirirsiniz 🤲🏻😘