Canel_ Merhaba sevgili anneler ve anne adayları 🖐🏽 biz bugün 13. haftadayız minik prensle 🤍kaç kilo ile hamileliğe başladınız ve kaç kilo aldınız ? merak ettim🧿 bu haftalar içerisinde biz 800 gr /1 kg artış gözlemledik 😅
CmreKsidar Canel_ 25 e kadar almadım. 25 den 34+2 ye kadar 9 kilo aldım. Kilomu söyleyemem kilolu hamile kaldım söyleyince psikolojim bozuluyor 😂😂
Daisy0000 Canel_ İlk 3 ay millet kilo verir ben 5.5 kg aldım 🫣 24 haftalık toplamda 7-7.5 kg aldım . 49.5ile hamile kaldım
Tusemciiim babysevgi ama kuzum ben zayıf hamile kaldım 40 kg olarak şimdi 50 kiloyum inşallah doğumdan sonra gitmez kilolarım inşallah Allahım gör beniii 😅🤲🏻
babysevgi Tusemciiim 😂😂😂ya yerim sizi eheheheh e ben 60 ile kalınca 68 olunca 😂 herkesn duası farklı hhahaha
Slhcglynn 26 hafta 7 kilo aldım ama bir ara hamurişi çok yedim aşırı canım istiyordu şimdi biraz kontrollü gidiyorum ilk doğumum da 10 kilo almıştım sadece bunda daha cok alicam gibi
Aysecan0335 23.haftaya giriyorum bugün ve +3 kg almışım dün tartıldım bakalım kapanışı kaç kg ile yapıcaz 😁
Edda28 Canel_ canım 88 ile hamile kaldım cuma doğumum var 98 olmuşum 😍 buna da şükür kilolu hamile kalmıştım zaten inşallah gider fazlasıyla doğumdan sonra 😀
efeninannesiii_ Canel_ 35 haftadan 17 kilo ile selamlar 😂 ben artık kilom nereye fırlıyor bilmiyoruuuum🥳🥳