Cute23 Ben Çınarlı’da Güngör beye gidiyordum,sizinle aynı durumu yaşadım.5 dk da girmemizle çıkmamız bir oluyodu odasına.Görüntü vs vermiyodu.Ceysu hanıma geçtim,çok ilgili ve sevecen birisi iyi ki değiştirmişim tavsiye ederim uzun uzun ilgileniyor 🌸
ezgusscom Cute23 yarına aldım randevu umarım memnun kalırım ama hakkında çok olumlu yorum var ♥️ muayene parası Farklı mı acaba ceysu hanımın
ezgusscom Cute23 tabiii söylerim :) 10 gün içinde 2. Randevum olduğu için sanırım ücret çıkmayacak 😅 yani inşallah 😂
nurmin Peki arkadaşlar devlet takipli olup doğumu özelde istediğimiz doktorda yapabilirmiyiz acaba bu şekilde kabul ediyorlar mı bilginiz var mı bu konuda
Yaren355 nurmin hastaneye gore degisiyor bazj hastaneler 28. Haftadan sonra almiyo mesela onu arayip bilgi alabilirsin hangi hastanede istiyosan gene 32-34 haftalikken bi ikikere muaneye gelmeni isteyebilir belki
dexter tınaztepe galen-ceren gölbaşı-540 tl muayene ücreti, doğum da temmuz için 25 bin dediler ben de devleti araştırmaya başladım 30 u geçer çünkü