asel_asl Bugün biraz sancım vardı hemen hastaneye gittim ve kontrolde bebeğimin suyunun az olduğunu söyledi doktor. 14 haftalık hamileyim. Ne iyi gelir acaba suyu artsın diye ne yapmam gerekiyor. Doktor bol su iç dedi onun dışında önereceğiniz bişey var mı
2022bebeki asel_asl havuç sularının yani sıra vücutta su tutan besinler de yememelisinz. Kahve, çikolata,kafein içerenler, karbonhidrat grubu vs. Protein ağırlıklı beslenmelisiniz daha çok
CmreKsidar asel_asl bol su icin benimde 24 den beri az 34+2 oldum bugün sabitlendi ama sınırda insallah bişey olmaz kalbinizi bozmayın
asel_asl Minikkoalam13 havuç suyu zaten sıklıkla içmeye çalışıyorum ama demekki yetersizmiş 🥺 bişey olur mu bebeğime suyu az diye
BabyMinor Bunun cevabını bizden birinden bekleme canım Allah yardımcın olsun dr bilir en iyisini takibini ona yaptırmalısın
Minikkoalam13 Annesi bunu biz bilemeyiz inşallah hayırlısıyla yükselir suyunuz inşallah bir sıkıntı olmadan atalatırsınız süreci dualarım sizinle 🤲🏻🤲🏻
Mommy61 Havuc suyunu sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce bi dolu bardak tüketin. Aksatmadan her gün için,mutlaka taze sıkılmış olsun