Melekk_1 Haftadan herkese selam. Hazırlıklar bitti mi kızlar bebek için bitti sayılır ama anne icin Neler lazım başka 🥹💕
Alvn3946 Melekk_1 bende 28 haftadayım bebek için sadece beşik ve hastane çıkışı aldım daha almam gereken çok şey var kendime de almamışım
gzl_2320 Melekk_1 bugün tam 28 hafta olduk çok şükür 🙏ben 5 takım aldım şapkalı eldivenli, şampuan, çamaşır deterjanı, losyon bu kadar 😅 yani eksiğim çoook 30. Haftadan sonra hepsini sipariş edicem alacaklarım belli zaten
55Ozge41 Bizimde 27+6 eksikler daha var beşik bebeğin battaniye ve kıyafetlerini aldım bu haftada Bebek araba ve pusetini alicam inş
_36pnr Kızlar ben 27. Haftamdayım ama daha erken diye diye erteledim meğer ne çok geç kalmışım daha ortada hiç birşey yok🥴 bu hafta sonu öncelikle yatak bakmayın düşünüyoruz siz ilk etapta yatak odası takımız kurdunuz mu yoksa beşik yeterli mi ve beşik konusunda neyi tercih ettiğiniz park yatak mı yoksa elektrikli otomatik yatak mı bı konuda ne düşünüyorsunuz ben çok kararsızım 🙏
Melekk_1 _36pnr sallamaya alışsın istemiyorum o yüzden direk yatak aldım yatağımın yanına koyucam. 3.4 yaşına kadar kullanır
gzl_2320 Melekk_1 bende aynı şeyleri eşime söyledim ama gel gör ki 30. Haftadan sonra alırız diyor bende sen ütülersin o zaman dedim 😅