selinsmother busrayvzshn geçen bana acıyı tarif edermisin dedim bir arkadaşıma 😂 dedi ki yoğun adet ağrısı ve büyük abdest sıkışması dedi
Eceecim busrayvzshn öğrenmek istemiyorum 😬😬 bişeyleri öğrendikçe daha çok korkuyorum bunu farkettim ☹️☹️
Hazalaskin busrayvzshn öldüm sanıyorsun Ağrı girince sonra ağrı geçiyor aaa ölmemişim diyosun sonra yine giriyo aha şimdi öldüm diyosun sonra bakıyorsun yine ölmemişsin 😅😂
Gunes1919 Bende belden ağrı giriyo kasıklara ordan vajinaya iniyo alt bölge atiyo resmen ve ağrıdan kalcanin üstüne oturamiyosun
5688Esmerrr Cok cok kötü bi agrı. Ikımcıye hamıleyım ve doguma korkuyorum. Sankı belimi baltayla kırıyorlardı öyle bi agrıydı
carmellawaldorf busrayvzshn ya bende de dün oldu benzer bir ağrı ama sancı gibi gelip gitmeli değildi. Geldi bi yarım saat 40 dk ağrım oldu. Dinlenince geçti sanırım yorgunluktan da olabiliyor. 35+0’m tam
Mutlulukkk busrayvzshn bnde merk ediorm bazen ama otur oturdugun yer de cok merk etme diorm kendime 😂
seymaatk13 Eceecim bence de kesinlikle öyle canım oluruna bırakmak en iyisi zaten doğum zamanı yaşayıp görcez Allah’ın izniyle 🤲🏻🥰
Hazalaskin Sacmalama_engiinn şimdi bence ilk doğumlar çok güzel biz anlatıyoruz ama siz bilmiyorsunuz 😂😆 ikinci de biliyosun korkunç biraz