Mutlulukkk Patatesten domatese terfi ettik bugun 😂 ama ilginc olan, patates domatesten daha buyuk degil midir yav 🤣🤣🤣 benmki pembe domateslerden herhalde
Siracinannesi Mutlulukkk patates küçük tatlı patates galiba nahahsjs 😂😂 bende bunları çok düşünürdüm 😂 büyürken küçülüyor sanki diye 😂😂
Kalbiimde2can Mutlulukkk ayyy bizde bugn domates olduk 🥰 bende sasirdim patates daha büyük aslinda diye tek degilmisim🤭
MiniginAnnesiii_ Mutlulukkk oy sağlıcak ile kucağına alırsın inşallah 🤲🏻, bizde bugün Mısır koçanı büyüklüğündeyiz doğuma 112 günümüz kaldı fakat haalen cinsiyetimizi bilmiyoruz😂
Emine_Burgahan iremmomyy_ hareketlerini hisediyormuz ben tık tık diye kasıkalrımda devamlı hisediyorum
Mutlulukkk Kalbiimde2can daha belli degil ama en son gittigimde %70-80 erkek demsti doktor kesin konusmamakla birlikte. Yarin gidecegim ve kesin olarak ogrenecegim inşaallah. Evet sanirim hissettim 🤭 4-5 gun once flan..siz de durumlar ne? 🤭
Kalbiimde2can Mutlulukkk Bende henüz cinsiyetini ögrenemedim yarin benimde randevum var desene herseyimiz denk gidiyor🤭 ben tam anlamiyla dün hissettim belki daha öncede olmustur ama 6 yasinda bi oglum var onunla ilgilenmekten ev is derken pek bisey hissetmeye zaman kalmiyor 🙁
Mutlulukkk Kalbiimde2can ayyy eveet 🤭 cok heyecanlii 🤭 hmm dogrudur 🙄 ben sirt ustu yatip ellerimi oylesine karnima koyunca hissetmstim. Sizde gece yatinca deneyin belki hissedersiniz 🤭
Kalbiimde2can Mutlulukkk gece ben kendimi yataga zor atiyom bu ara isler bitmiyor sanki kafami yastiga koyar koymaz uyuyorum 🤣🤣 kaynanamgilde bizde biraz gelinlik yapiyorum cumartesiye kadar ondann sonra bol bol dinlerim insallah 🥰
Mutlulukkk Kalbiimde2can hee o zmann biraz rahatlayinca bakarsiniz artik hem biraz daha zaman gecmis olur ve daha iyi hissedersiniz belki 🤭
Kalbiimde2can Emine_Burgahan Ilk hamileliginiz mi? Benim ikinci bide bana dediler ikincide erken hissedersin ama ben ilk oglumu daha erken hissettim 🤣🤣🤣 hani kiloluda degilim göbekte yag oranimda cok degil anlamadim bu bebisim pek nazli cikti ne kipirdar ne cinsiyetini gösterir ahh ahhhh🤣