Nevsevmom Kızlar uzun zamandır istiyorduk bu ay hiç korunmadık ovülasyon dönemimi takip ettim ve piskolojik mi bilmiyorum ama bel var kasık ağrım var biraz da halsizlik 9 şubat son adet günüm acaba varmıdır belirtileri ne oluyor hamileliğin ilk haftalarında
Kalbiimde2can Nevsevmom canim bu sekilde hamilesin yada degilsin diyemeyiz test yaparsk kesin sonuc en sagliklisi cünkü cok istedigin icin böyle hormonlarini etkiliyor olabilir. Rabbim gönlüne göre versin insallah🤲🏻🌸
Nevsevmom iremmomyy_ olsun diye istiyorum ya acaba ondan mı oluyor diyorum bende inandırıyorum kendimi herhalde diye 😂
Ben_bir_anne_miyim Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri neredeyse aynıdır. En iyi sonucu adetiniz geciktikten sonra alırsınız
Women_nur_ Ben_bir_anne_miyim Hemen hemen aynı ama aradaki tek fark adet günün yaklaştıkça hamile değilsen eğer akıntın normal oluyo , ama eğer hamile isen beyaz akinti böyle koyulasiyor hatta sumukumsu oluyo
pinkioctober Kalbiimde2can kesinlikle dediklerine katılıyorum. Bütün belirtilerim vardı 4 gün gecikmeme rağmen negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm🥺 en doğrusu beta
Kalbiimde2can pinkioctober Malesef iste hormonlarimizi biz etkiliyoruz zihnimizdeki düsünce ile sonra kapilip sonuc hüsran olunca koskoca bir hayalkirikligi olabiliyor o yüzden en iyisi adetin gecikmesiyle test yapmak . Rabbim dogru zamani bilir elbet insallah gönlüzünden geceni ömrünüze hayirli kilsin 🤲🏻🌸
pinkioctober Kalbiimde2can amin🌸 çok şükür 13. haftamızdayız şimdi insanın kafası rahatlayınca oluyormuş gerçekten
Gizzgzz Nevsevmom evet ama bu adetten çok erken başlıyor işte benimki hamile kaldığım gün başladı hemen anlamıştım bu yüzden
Nevsevmom Gizzgzz evet benim de öyle cidden ayın 11 gibi adet olcakmışım gibi ağrı oldu dün yoktu bugün gene var neyse hayırlısı olsun inşallah Rabbim dilerse olur