alisaorkhan Kızlar bebeğimin boynuna bir defa kordon dolanmış birde plasentada kalınlaşma varmış ilaç yazdı doktor kordon dolanması için birşey yapamayız dedi 🙁 Sorun olurmu oksijen ala biliyormu acaba? Ultrasonda herşey iyi kilosu filan nebileyim çok üzgünüm yinede,bu arada 23+5iz
Smyre alisaorkhan Benim de öyle canım 2 tane dolandı boynunda şu an hareketlerini kontrol etmen lazım korkmana gerek yok dedi doktor
Ysn alisaorkhan kordon dolanması bisey ifade etmez bebek zaten içeride nefes almıyor kordondaki oksijen ile yasıyor ayrıca çıkabilir kordon
Hgemr alisaorkhan Benim de 1 defa dolanmış hiçbir şey söylemedi doktor,tedirgin de olmadı. Hareket edince düzelir,dedi. Ilk gün aklımdan çıkmadı ama duâ edip Rabbime emanet ettim.Hareketleri iyiyse bir şey olmaz inşallah 😊
alisaorkhan Smyre doktorum gün içinde bi kaç defa secde halini al öyle açıla biliyormuş boynundan dedi, zaten namaz kiliyorumda 3-4 dakika oyle durmaliymisim🙁 Icimde qarip hiss var sanki iyi degilmis boguluyormus gibi geliyor bana😔
Smyre alisaorkhan Korkma CANIM çok ilerde değil hafta olarak gidilen haftalarda açılma olur su fazla iç sesi bana . Ayrıca 5 kordonla da normal doğum yaptırdım diyor benim doktor