Slaedz Kızlar Dalinin içeriğinde sanrıım parfüm giriyormuş diye duydum yani sağlıklı değil diyorlar bende araştırmalarım sonucu hem uygun hemde içeriği temiz olarak e bebeğin baby me markasını buldum kullanan var mı ?
MUSU21 Slaedz evet dogru baby me alabilirsin temiz icerikliymis. Sampuani makina sabunu hepsi guvenli.. muhendisinoglunun incelemelerinde gormusstum
femme Slaedz ben bayb me aldim biraz araştırdım güvenilir diye düşünüyorum zaten dalin le onun arasında kalmıştım ama dalin kokusu bana kötü geldi mağazada bayb me aldik deniycez🥰
Betulaa Baby me nin normal serisi mi organik mi ? Ben meme ucu kremini aldım mesela doğumdan önce onu kullanıcam sonra lansinoh. Lansinoh pahalı olduğu için doğuma kadar onu kullanayım dedim ama iyi geldi mi bilmiyorum tabi
Ozlemiskndr Slaedz sıvı deterjanı makinada kullandım toz olan çamaşır tozu var oda çok güzel sandık lekelerini bile çıkardı kızlarımdan kalma kıyafetleri kaynar suya bastım bembeyaz yaptı
Liliales Slaedz ben çamaşır deterjanı leke çıkarıcı ve biberon temizleyici aldım daha kullanmadım bir tek leke çıkarıcıyı eşimin kıyafeti üzerinde kullandım güzel çıkardı memnun kaldım.