NobleMom September_ Nehir, Duru, Derin, Defne, Ece, Irmak, Eylül, Güneş, Ahsen, Asya, Umay, Beril, Beren… aklıma o kadar çok isin geliyor ki kız olunca isim bol 😅 Hepside çok güzel isimler bence👍🏻
Aselzerya İlk kızım 4 yaşında Asel❤️ o zamanlar bu kadar yaygın değildi hala da çevremde çok yok ama biz daha cinsiyeti öğrenmeden karar verdik ikincisi 2 yaşında Zeynep Zerya ❤️ eskimeyen bir isim Zeynep zeryanin da anlamı hoşuma gtti 3.gebelik 19 haftalık olduk ama daha cinsiyeti öğrenemedik kızsa eğer büyük ihtimal Meyra❤️ olacak
Hiloska September_ artık asel lina Alina Mina görmekten bende sıkılmıştım :) kızımın adı Miray olucak sizede fikir olsun :)
tugbacns September_ ikizlerimin ismi Doğa-Defne ☺️ Duru ismini de çok beğeniyorum ama bir yakınımızın kızının ismi olduğu için koymadık 🌸 Ece ismi de çok tatlı bence bir de ismi Ece olan bütün kızlar güzelmiş gibi geliyor 😄
minigin_annesi11 September_ 🌼“Gülce” (ismine baya bi takmıştım hoşuma gidiyordu ama soğuttular beni isimden😒) 🌼“Eslem” Allah’a teslim olan demek 🌼“Meryem” Anlamı çok güzel olduğu için 🌼“Ecrin” eşim çok istiyor bu ismi hediye demekmiş ama bazı yerlerde ücret olarak da geçiyor ben hiç ısınamadım bu arada.. 🌼“Hifa” kadın sahabe ismi 🌼“Hümeyra” ak, beyaz, temiz demek 🌼“Betül” yani çok yaygın ama anlamı çok güzel iffetli temiz anlamlarına geliyor (hümeyra betül güzel olabilir mesela) 🌼“Hüma” başına konduğu kimseye mutluluk getiren demek Ben tek isim düşünüyorum ama bu isimlerin yanına ikinci bi isim de olabilir tabiki
Sadiyes September_ biz kızımız olcak sanıyorduk o yüzden baya baktım kız isimlerine 😅 sevdiklerimi yazayım. Ben de seninle synı düşüncedeydim böyle asel lina vs vs güncel zor söylenen isimlerdense türkçe anlamlı isimler daha hoşuma gidiyor. Eliz, Bahar, İpek, Leyla, Gülçin, Melek, Duru Şuan hatırladığım bunlar ☺️ Bebiş erkekmiş bizim şimdi de Kıvanç olacak ismimiz 🤍
Hacerdogan September_ Ay benim bi kızım var 2. De kız olabilir diyince doktor hemen isim aradık. Daha ilk gün Alya Mira dedim eşim bayıldı öyle kaldı ❤️