Sedosko Hanımlar bas agrısı yasayan var mı acaba, gün icinde ansızın bas agrısı giriyor ve oldukca su iciyorum baska ne yapabilirm cuma günü ramdevum var ama bazen özellikle aksamları gözük cıkacakmıs gibi agrıyor..
CeydaST Sedosko tansiyonunu takip etmelisin belki ondandır. Bende migren var geçen Bi tuttu 3 gün sürdü valla parol içebiliyoruz ama o da fayda etmedi bana.
Nezosikra Sedosko kaç haftaliksin canım kaç gündür bendede aynı durumlar baş ağrısından muzdaribim geliyor geçmek bilmiyor gece gündüz çok rahatsız ediyor
Sedosko Normalde tansiyonum 9/6 acaba yükseliyor mu bilemedim bı durumda ne yapılır bilemedigim icin tansiyonumuda sürekli ölcüp kafayı yer miyim bilemedim🙄😌
Sedosko Nezosikra 11 hafta 1 günlüğüz bugün😌 basıma yapılmayan masaj kalmıyor elimi buz gibi yıkayıp enseme degiyorum kaslarımı tutup cekiyorum iki kaş arasını ovuyorum delirmis gibiyim
MalkOc Bende migren var benimde aynı sekılde. Migren tası var mentollu onu kullanıyorum iyi gelıyor bide buz koyun
Sedosko MalkOc Sinüzit vsrdı ben de ama sacımı sürekli kuruturum, mentollü şeyleri cok severim cok rahatlatır ama buz deneyecegim insallah Tesekkür ederim😌
Nezosikra Sedosko bende 12 hafta 6 günlük oldum bende aynı ya hormonlardan sanırım hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavusuruz inşallah canım