Kızlar dün üniversitede detaylı ultrason yaptırdım ve bir gram memnun kalmadım. Fikret Gökhan hoca yapıyor sözde ama üniversite hastanesi olduğu için ondan daha uzun sürede başka bir doktor bakıyor. İkili testimde kendilerine göre bir değeri yüksek gördüler ve doktor direkt erken gebelik kaybına sebep olur dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bana hiçbir şey anlatmadan bakıp elime kağıdı verdiler ultrason görüntüsü falan da vermediler. Kafalarına göre kime veriyor kime vermiyorlar anlamadım. Bir kişinin eşini aldılar mesela benim eşimi almadılar. Bedava olsa hadi yine neyse diyeceğim de 600 tl para. O şokla karşılık vermek de asla aklıma gelmedi zaten. Benden önceki iki kişiye de fetal dna ya da amniyosentez demiş sonra öğrendim. Benimle konuşmak yerine asistan doktorla muhabbet etti bari bir iki bir şey söyle ama o da yok. Sadece geçmiş olsun sorun yok dedi valla sağ olsun onu da demeyebilirdi. Ben daha kalkmadan başka bir hastayı eşiyle bir aldılar adam orada ben göbeğimi silmeye çalışıyorum falan rezalet. Hiç tavsiye etmiyorum bir de önerildi diye Bolu’dan geldik. Yüksek dedikleri değer için de tabi çıkar çıkmaz kendi doktorumla görüştüm en yüksek değer 7 seninki 3 çıkmış tam olarak ne yüksek anlamadım sıkıntı yaratacak bir durum yok dedi. Panikten değere bile bakmamışım. Aklım anca başıma geldi her şeyi geçtim hasta mahremiyeti sıfır olduğu için şikayette buluncağım.