alya00 Annelerim önerilerinizi bekliyorum kapı süsü için .görsel atarsanız fikir olur herkes için 🫶🏻😍
ikikedi-birbebek alya00 Ben Instagram’dan yaptırdım hem ilgisi alakası hemde ürünün kalitesi çok hoşuma gitti 🥰 Her aşamada bilgilendirdi , bir sürü hediyeler gönderdi ve fiyatları piyasaya göre uygundu 🥰 tanıdıklarima tavsiye etmiştim onlarda çok memnun kaldılar 🥰Aradan zaman geçmesine rağmen deprem zamanı bile yanımda oldu tanışma olmamasına rağmen 🥰 İnşallah çok iyi yerlere gelir 🥰 koza_tasarim_evi Yaptirdiklarim :   
Cerentuna alya00 merhaba bende instagramdan sipariş verdim ve çok memnun kaldım sayfa ve ürün görselini ekliyorum bakabilirsin 🌸
ysmnprltn Ya ben birine yaptırdım kadın evde kendi yapıyo. Öyle güzel öyle ilgiliydi ki ilk defa böyle birine denk geldim. Her aşamayı atıp bilgilendirdi. Güvenirim derseniz instagram adresini vereyim
ysmnprltn Neslihan1 yasemin_makrome_dunyasi kadınla adım aynı diye ben sanmayın keske öyle yeteneklerim olsa ama yok malesef😂😂
ysmnprltn Nesli8181 kapı süsü 20 tane hediyelik magneti 650ye yaptırdım sanırım. Sayfasına girerseniz somon rengi konseptli doğa yazan benim siparişim
Kaderisi 3 yıl önce kızım için şimdi oğlum için yaptırdım ürünlerinde kalitesinde asla sorun yaşamazsınız sadece teslimatı 1 ay buluyor tek sorunları bu onun haricinde çok güvenilir güzel bi sayfa bence 😇
Neslihan1 @ysmnprltn oladabilir ben yadirgamam emek ve ekmek parasi hatta siz olsanız indirimde isterdik🤭😂
Kaderisi alya00 yani 20 gün küsür sürer diyorlar zaten benim de tam 20. Günü kargoya verilmişti bence zamanınız varsa hemen sipariş oluşturun bi çok sayfa böyle süre veriyor zaten
nur_bebek34 Arkadaşlar bu kapı süsü şart mı hastanenin kapısı için mi yoksa evin kapısı için mi. Benim ilk bebeğim ona yaptırayım mı.
YaseminCanCicek21 nur_bebek34 şart değil heves meselesi istersen yaparsın hastahanede kapıya asıyorsun sonra eve getir odasının kapısına asarsın
ipekmom_ nur_bebek34 canım bende yaptırmak istiyorum hastanede kullandıktan sonra evde kullanıcam kapıda ua da odasında o şekilde bir model beğenicem. Maddi açıdan sıkıntım var diyorsan hobi sayfalarında malzemeleri satılıyor heves için kendin alıp yapıp uyguna mal edebilirsin hemde hatıra kalır kendim yaptım dersin
alya00 nur_bebek34 sana bağlı canım hastaneye kapıya asarım eve gelinceye odasına asarım şart değil tabiki de🙏🏻