BehiyeGrel Hamile bayanlar merhaba Ya bugün banyoda yeri silerken sanki karnımı biraz sıkıştırdım az da olsa karnımdan bi acı geldi bişey olmuşmudur çok korkuyorum şuan bıraktım işi gücü korkudan 😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢
Polo BehiyeGrel içini bence bizim yorumlarımız rahat ettirmicek Bi acile git Bu vasıtayla tospiğinide görürsün :) Şöyle havada almş olursun Sen dr a git bi bence
Annesininkuzusu0911 BehiyeGrel bende yerleri silerken illa haftada birde olsa elimle silmek istiyorum elimle silmeyince bana temiz gelmiyor. Yatak altını dolap altlarını silerken karnım eziliyor arada ister istemez 🤷🏼♀️ Ama bişi olmadı bu arada 32yi doldurcam Allah izin verirse ☺️
BehiyeGrel Esracim 20.haftamdayımm karnımda çok yok acıyınca korktum hala da korkuyorum umarım öyledir allah razı oldun sağolun 😢
Elifaaksoyy BehiyeGrel Yapmamaya çalış bende hep yerleri siliyordum eğilip kalkıyordum kasık ağrısıyla gittiğimde rahim uzunluğum kısalmıştı şimdi progestan hap ile haftada da bir kez iğne kullanıyorum bırak işler alsın gitsin kafasını yeterki bebeklerimize bişe olmasın
BehiyeGrel Elifaaksoyy ay gerçekten mi😳 Allah yardımcınız olsun of panik oluyorum daha çok ben böyle 😔
Elifaaksoyy BehiyeGrel malesef😞 sen tedbirini al canım gerisi Allah’a kalmış kendini çok yorma moralinide bozma bebeklerimiz hissediyor herşeyi🙏🏼
BehiyeGrel Polo hareketlerini hissettim ama dinlenince o yüzden evham yapmakta istemiyorum o kadar çok 😔
BehiyeGrel Annesininkuzusu0911 korkma diyorsun yani 🤗 ay senin karnının maşallahı var bide allah korusun bebeklerimiizi🤲
Annesininkuzusu0911 BehiyeGrel korkma canım ama dikkat etmekte fayda war biyerde okumuştum bu tür ezilme ve sıkışmalarda senin canın acıyorsa minişinin de canı acıyormuş 🤗
BehiyeGrel Annesininkuzusu0911 ya valla canım acıdı ama onun canı acımasın saatlerdir vicdan azabı yaşıyorum vallahi insan kendini suçluyor 😔