Ya hanimlar lutfen biraz fazla uzamadimi bu konu. Okudukca sinirlerim dahada cikiyor, biri diyorki 3. kizim olacagi icin teselli veriyorlar bana🤦♀️ Teselli kelimesini kullanicak kadar ne derdiniz var cok merak ediyorum , ne olmus yani dunyanin sonumu oglunuzun olmamasi, yani oglunuz olunca elinize ne gececek merak ediyorum. Ya oturup kalkip halinize sukur edeceginiz yerde kalkip kiz erkek muhabbeti yapiyorsunuz. Allah sana bir can emanet etmis ki, biz bi tirnagi bile yapamazken, aslinda nekadar ozel bir insan oldugunuzu gosteriyor bu. Sizde kalkmissiniz yok kizlarim erkek kardesi olmucak hic bir zaman diye dertleniyorsunuz. Erkek cocugunun olmamasini neden bir eksikliklik olarak goruyorsunuz onca millet yillardir evlat hasreti cekerken. Kizi erkegimi var bu durumun? Herkezin her istedigi herzaman olmuyor malesef, hayirlisi ne ise o oluyor. Basta cocugunuzun saglikli olmasi icin dua edin isyankar laflardan sakinin. Dun bi postunuzdada gordum kiz olacagi icin pek sevindim diyemiyecegim diye bir sey yazmissiniz. Cok aci laflar bunlar karninizdaki sabiye yazik. Tamam cok oglunuz olsun istemis olabilirsiniz ama Allah vermiyorsa bunun altinda bi hayir var diyip susmaktir en dogru olan. Dunyanin sonu gibi davranmayin lutfen , Allah baska dertler vermesin millet nelerle ugrasiyor taktiginiz seyler yaninda nokta kadar kaliyor inanin. Evladin cinsiyeti yoktur, kizda olsun erkekte olsun Allah bizim icin en hayirlisini bilendir ve nasip edendir🌸.