ysmnprltn MelodyFairy regl olacagınız icin de ağrıyor olabilir. Benim pazar günü bel ağrım başladı pazartesi test yaptım 5 haftalık hamileydim Ve reglim sadece 2 gün gecikmişti
Caglali MelodyFairy benimde regl yakın çok kotu belim agrimisti hala devam ediyor ama çok deği, regl bitti bugün
YaseminCanCicek21 Caglali bi post okumuştum geçen burda bir bayan saba benzer durumu vardı hamile kalmıştı oyüzde Allah’ın işi belli olmaz istiyorsanız denemeye devam 🥰
Caglali fatmaaasennn benim bugün başladı veya bugün farkına vardım Yanları ve altları acıyor dokundugumda yürüdüğümde falan
fatimahuseynova Caglali ben koku hassasuyetinden anlamisdim kayinvalidem parfum almisdi yeni kokladim 5 dakka gecmediki istifra yapdim😂😂ordan bi kafama suphe dusdu bide halsizlik
Caglali MelodyFairy Allah isteyen herkese nasip etsin eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat/evlatlar
Egelikiz Kizlar böbrek tarafinda ve belde agri belirtimi acaba cok fena agriyo bugün adetimde 6 gün oldu gecikeli yarinda gelmezse Sabah Test yapcem normalde düzenlidir 😳😳