NrglTurkoglu Kızlar Hatay’da yaşıyordum suan ailemin yanındayım 2 ay sonda doğum var ne yapacağımı bilmiyorum inanılmaz gerginim Gebze’de mi orda mı doğum yakacağım nasıl olacak bilmiyorum önereceğiniz doktor var mı Gebze de doktora güvenmek çok önemli
1melekannesiii NrglTurkoglu Geçmiş olsun. Merkez prime’ bülent bey’e gidiyorum alanında çok iyi ilgili
AylinMelis Mine Kabakaş var benim doktorum gebze medicalparktaydı ama simdi medicalparkın karşısına muayehane açtı tavsiye ederim çok ilgili ve merak ettiğin herseyi detaylı bir şekilde anlatıyor
NrglTurkoglu Bide sezeryan spinal düşünüyorum yaşadığımız şeylerden dolayı inanılmaz stres ve kaygı bozukluğu yaşıyorum doğumdan da inanılmaz korkuyorum güzel bi doğum hikayesi duymaya ihtiyacım var
Hilal2 NrglTurkoglu parmağımız kesilse bile ne kadar açıyor sızlıyor candan can çıkıyor sonuçta sezeryanda zor yani ama zamanla geçiyor işte napcan alışıyosun 😊
Hilal2 NrglTurkoglu korkutup kendini strese sokma bende korkuyorum ama düşünmüyorum nolcaksa olsun diyorum 🤣