Ruhsuz Bu haftalardaki anneler nasıl gidiyor ,mide bulantilariniz ne alemde ben 4 .haftdan beri yasiyorum koku hassasiyeti ,mide bulantısı ,kusma ,herşeyden tiksinme ne zman geçer acaba 😔 Sizler de durumlar nedir , cinsiyet öğrendiniz mı 💕
[silindi] Ruhsuz 12+4 üm Mide bulantım ara sıra devam ediyor, onun dışında çok şükür iyiyim. Çok uyuyorum işten gelip yemek yiyip neredeyse uyuyorum hemen 🤭 Cinsiyeti de 11+6 da öğrendim, kızım oluyor 🙏🏻
Gzmmm123 Ruhsuz benimde mide bulantılarım ve kusmalarım oluyor ne zaman biticek bilmiyorum gerçekten :( cinsiyetimizi 12+1 de öğrendik %90 erkek dedi değişeceğini sanmıyorum çünkü çok açık bi şekilde gösterdi 😬
Zuzumuz [silindi] ne güzel erkenden öğrenmişsiniz %kaç ihtimal kız dedi doktorunuz bize %90 dedi 12 haftada genede değişebilir diye korkuyorum
Ruhsuz [silindi] masAllah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲ne güzel erkenden ogrenmissiniz ,MasAllah size bu durumda çalışıyorsunuz ben 4.haftadan beri yatıyorum halsizlik baş dönmesi kusma baya zorlandım bu hamileliğimde temennim en kısa zamanda normal hayata dönmek
aleeyllz12 Kubare134 ay gerçekten iki tane hastaneye gittim ikisi de 16’dan önce öğrenemeyeceğimizi söylediler 😂 sağlıkla gelsin de hiç umrumda değil sadece merak 🤭
Totanseyma @Ruhsuz çok şükür hiç bulantım olmadı daha kusmadım bile hiç 11+5 te öğrendim cinsiyetini 1 hafta sonra da ameliyat oldum rahim ağzı kısalığından dolayı evde yatıyorum 😕
Ruhsuz Totanseyma ne güzel çok şanslısınız ben de ümit ediyorum artık geçer 3 ayı geçtik hayırlısı bakalım , cinsiyet nedir siz de erken öğrenmişsiniz ne güzel devlette mı özelde mı ogrendiniz ?Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Ruhsuz Gzmmm123 temennim bir an önce bitmedi bu durumun aç kaliyorum bebeğim beslenemez diye korkuyorum sürekli açım yiyorum çıkarıyorum 😔MasAllah siz de erken öğrenmişsiniz cinsiyeti sağlıcakla gelsin İnsAllah
Totanseyma @Ruhsuz özelde canım öğrendim erkek Erken doğum öyküm var tedbir amaçlı doktor erken dikiş attı bakalım hayırlısı ile inşallah bu sefer kucağıma alabilirim
1234G Ben de 13 +1 im .Cumartesi günü doktora gittik 13+3 çıkmıştı ultrasonda doktorum söylemedi cinsiyetini bir ay sonra gel dedi nasıl bekleyeceğim bakalım 🤔 😃