Rabisss Kaninda pihtilasma yuksek olan var mi benim yuksek ve 3bucuk haftalik gebeyim igne kullaniyorum gunluk hamileligimin riksli oldugunu soyluyorlar nasil bir yol izlesem bilmiyorum
Sezenay Rabisss 15 haftaligim ilk günden beri hem günlük iğne kullanıyorum hem hap. Sen ilaçlarını aksatma kalbini de ferah tut canım Allah kucagimiza almayı nasip etsin
semrakarahan Rabisss bende de pihtilasma var igne vuruyorm clexsan duzenli vurulun Allahin izniyle kucaginiza alirsiniz insallah kafaniza takmayin strese girmeyin
Kbraern Hiç telaslanma canım igneni hergün aksatmadan kullan benimde öyleydi suan 32 haftalık olduk riskli gebelik grubunda oluyoruz evet ama sonuçta tedavisi var içini ferah tut
Kbraern Rabisss benim sadece protein s degerim düşük çıktı pihtilasmaya eğilimim olduğunu söyledi doktorum genetik testim normoldi
Destina21 Rabisss benim tam minimum değerdeydi doktorum değerin düşük değil dedi ama yine de kullanmam gerekiyor iki düşük yaşadım ve sebebi belli değil..şuan 11+3 üm insaalah sağlıklı şekilde geçer herşey 💜
Bedoo Bende de kan pıhtılaşması var hiç telâşlanma canım benim iki düşükten sonra çıktı kan pıhtılaşması heterozigot yazıyordu sonuç kağıdında doktorum bana bebe asprini ve clexane 0.4 verdi düzenli olarak kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı yok şuan için 14+0 olduk çok şükür🙇♀️
Rabisss Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla huzurla mutlulukla yavrularimizi kucagimiza almamizi nasip etsin. Devlet hastanesinde doktor korkuttu beni senin takibini biz yapamayiz risklisin dedi fakulte hastanesine gonderdi simdi takibimi fakultede yapiyorum hayirlisiyla.