Cey-cey Kızlar sata göre 36 Ultrason ölçümlerine göre 37 haftalıgız dogumu neye göre planladı doktorunuz
Mervetnl Cey-cey sat a göre 36+4 ultrasona göre 40. Sata göre 37+1 de doğurucam sanırım. Hiç bir doktor ultrasona göre doğum planlamaz hepsi sata bakar 🙏🏻
Hayalmi Cey-cey usg ye göre 3 hafta ileri görünüyor yani sata göre 32 usgde 35 çıktı … doktorum sata göre değerlendiriyor bir sıkıntı olmadığı sürece erkene alacaklarını sanmıyorum . Zaten 1 -2 hafta ileri veya geri olması normal kabul ediliyor
NobleMom Cey-cey tabiki sata göre canım 🙂 ultrason ölçümlerine göre olsaydı ben kızımı 36. haftada 38 haftalık olarak doğurmam gerekirdi 🙂 önemli olan son adet tarihi 🌸
Cey-cey busranur_19 bugun gittim sancı cıktı doktorum sata göre planladı 15 marta alcaktı sezeryana ama bugun sancı cıktı bu hafta beklemeye bilir beklerse pazartesi alaxam dedi pazartesi ona göre 37 ultrasona göre 38 yapıyo cok korkuyorum bir hafta daha dayansam 🥺🙏🏻
Cey-cey Mervetnl hemen hemen aynıyız benim bugun sancım cıktı 2 gündğrde iyi degilim zaten insallah bu haftayıda atlatırım 😔
Mervetnl Cey-cey ben cuma günü doğurmayı planlıyorum 😅 Yarın netleşecek bakalım doktorum onay verirse 37+1 de doğurmuş olucam
Cey-cey Hayalmi evet onu biliyorum ama olduki dogum baslarsa bir hafta ilerde olması avantajıma olur mu onu düsünüyorum