Hllty Sabahtan beri başım ağrıyor tansiyonum hep 11-7 yada 9-6 aralığında bebek tekme atıyor ama böyle belime ve kasıklarıma hafif sancı giriyor ayaklarım buz gibi. Sabahtan beri kusuyorum bişey yiyemedim doğum mu bu?
Cey-cey Hllty kaç haftalıksınız benzer belirtiler bendede var 2 gündür ayaklarım buz kesiyor Sıcak su tobası koyuyoeum altına ısınana kadar İshal ve mide ageısı bulamtıso varsı cumartesi pazar Bıgunde kontrole gittim nst de sancı cıktı kanaman suyu nisanın gelirse acil gel dedi doktor Ama bisey olmazsa pazartesi alaxam sezeryana dedi suan 36-2 yim 😔
Nhlhmz11 Hllty kusma dışında iki üç gundur bende öyleyim ve sancılarım biraz şiddetli , acilmam da varmış , nişan da geldi , birde çok kasılıyor . Ama daha doğum değilmiş gibi hissediyorum. Sancılar düzenli olup dk si düşünce gidecem , daha 36+6 dayım
Aysegoksall Cey-cey 36+3 üm ben de iki uç gündür ishal ve yoğun idrar gibi beyaz akıntı oluyor sol belim ve sol kasıgım çok ağrıyor sürekli terliyorum ve midem bulanıyor bu günden beri de perşembe gününe randevu aldım hemen gideceğim şimdi biraz kendimi dinlenmeye bıraktım yalancı olabilir diye geçmese hemen gideceğim
Nhlhmz11 Hllty düzenli sancın yoksa bence gerek yok boşuna eziyet çekme ama sancıların düzenliyse kesin git
Gulten_123 Ben doğum yapmış biri olarak söylüyorum bahsettigin şeyler hep doğumun başlangıcı cnm doktorunla iletişime geç istersen
ikikedi-birbebek Hllty Bizde 37+5 iz acilmam var 5 gündür bekliyorum belde şiddetli kasıkta hafif sancıyla gitmiştim 2 cm acilmam vardı regl sancısı gibi ama çok hafifti doktor bu kadar hafif olmayacağını belirtti doğum sancisinin ve 5 dakikada 1 e kadar düşmesi gerekiyor sürenin dedi 🤷🏻♀️ benimde 37 ye girdik gireli midem bulanıyor ama normalmiş 🥰 yinede ne olur ne olmaz doktorla iletişime geçmenizi öneririm 🥰 Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin