Merhaba kızlar 37. Haftada minik kusumla kavustuk kısaca sürecemi anlatmak istedim. Bizim dogum hikayemiz aslinda 31.haftada basladi nstde düzenli sancim cikti ve seruma rağmen gecmedi doktorum hemen yatıs verdi ciger gelistiriciler nidicard ilaclar derken 3 kere hastanede yatmam gerekti benim icin hem maddi hem manevi olarak hamileligin en zorlu süreciydi ama minik sabirsizim beklemeye karar verdi 33.haftada hersey normale dönmüstü sancilarim gecti ve 36 ya kadar geldik hatta doktorum 40 i bile görüruz diyordu ama ben gercwkten cok yorulmustum ödemlerim baslamisti hamileligimin basindan beri hep 28 subatta dogurmak istiyordum bizim icin özel bir gündü doktorum basta 7 mart dedi ama kontrolde dogum pozisyonu aldigini görünce kalbimdeki tarih 28 subat salı gününe cektik ne olursa olsun o zamana kadar bebisi tutacaktim. icimde 😂 Cuma günü az az nisanım gelmeye başladı ama ciddiye almadim cumartesi son kontrolümüz vardi anestezi uzmaniyla görüstük ve doktorumuzun yanina ciktik önce nstde düzenli sanvim cıktı ama ciddiye almadik acikcasi sonra doktorum son kez vajinal muayene yapti uzunlugum gecenkiyle ayniydi ve son olarak yumusamaya bakti eliyle ama bu sefer inanilmaz canim yandi doktorumunda yüzü degismeye basladi ve o sözleri söyledi üzgünüm açıklığın 5 cm olmus 28 subati bekleyemiyoruz acil sezeryana aliyoruz seni tabi ben aglamaya basladim hazir degilim diye ki gercekten agdaciya bile hastaneden cikinca gidecektim özene bezene yaptırdığım kapı süsü balonlar cikolata evdeydi 510 numarali odada kalmak istiyordum orası doluydu bla bla ama en önemlisi yemek yedigim icin spinal anestezi degil genel anestezi olacaktim ve cidden ameliyayhaneye girene kadar agladim tüm hastane beni teselli etmek icin sefeeber oldu liv hospital vadi istanbul güzel insanlarin calistigi bir hastaneymis bunu söylemem lazım neyse ameliyathaneden girdik ve anestezi uzmani spinal yapacagini söyledi ben bi rahatladim sürec basladi belden ignem.yapildi hiç acimadi alt tarafim uyustu sonda takildi sezeryan yapılacak bölge hazirlandi ve basladi bile esim girdi iceriye esim girerken olanlari görmüs biraz bana bir sey hissetmiyor musun dedi ve hafiften bakti perdenin arkasina o anda bana da oksijen maskesi verir misiniz dedi ve bayıldi tabi anestezi uzmani beni birakti esimle ilgilendi onu cikardilar yani sagolsun stresime stres katti neyse o ciktiktan 1 dakika sonra o ses bebegimin mükemmel sesi dünyadi en güzel ses en yumusak ten en mükemmel koku benim güzel bebegim geldi yanagima degdirdiler yemin ederim bu kadar yumusak bir seye degmemistim daha önce öptüm agladim sağ tarafimda onu giyridleri izledim ( tavsiyem sezeryan sirasinda basinizi saga sola cevirmeyin sonra çoook agriyormus) neyse beni diktiler cikardilar bebisim geldi ailem sehir disindan geldi kapı süslerim geldi hersey mükemmele dönüstü bi anda hemen gösgüme verdiler ve sütüm cok az geldi gögüs ucum cikmadi slikon uç getirdiler birazcik emdi ilk gün hic agrim olmadi acikcasi ilk kalkis tabi ki zordu ama bekledigimden daha az zordu ay acikcasi umrumda bile degildi bebegim o kadar güzeldi ki zor olsa bile umrumda degildi 2.gün gaz cikarmakta zorlandim acikcasi bu benim vücut yapimla alakali tüm hamileleigim kabizliklq gecti 3.gündeyim hala tuvaletimi yapamadim mesela ama her isimi kendim yapabiliyorum arada oturup kalkarken agrim.oluyor ama çok az kısaca kızlar ben hamileligi hic sevmemistim ama anne olmaya bayıldım isteyen her kadın umarım bu duyguyu yaşar ve hamileliginizde bebeginizle bolca konusun dogdugunda sizi tanimasi size ısınmasi ve sizin onu tanimaniz cok daha kolay oluyor.