Asye22 Klbk25 canım benimde 7+4 dün biraz yorulmuştum lekelenmem geldi geçti çok şükür de benim midem çok ağrıyor ve bulanıyor
Gizem_cetinbas Klbk25 bende 8+0 haftalığım bel ağrısı aşırı yorgunluk hissi var bununla beraber kasık ağrısı aslında daha çokta buraya sığmaz 😅
EbrKzlky Klbk25 Şuan kusmamak için direniyorum 🥴 ne yapsam olmuyoo.. kusmaktan nefret ediyorum bulantılar beni bitiriyooo 🙄🙄
Klbk25 EbrKzlky bende öyle nefret ediyorum ve zorlanıyorum tutmaya çalışıyorum sabredecez yapacak bişey yok
Yazmelegi_ EbrKzlky prilam dr veya zofer diye bi ilaç var doktorunuz onu yazabilir kimini prilam rahatlatıyor kimini zofer
Askeryarii Klbk25 bende 7.haftadayım çok midem bulanıyor sabahları midem yanıyor bulanıyor çok değişik
EbrKzlky Yazmelegi_ ben yurt dışındayım türkiyede varmı bilmiyorum cariban diye bi ilaç kullanıyorum ama artık o bile fayda etmiyor 🥴
EbrKzlky Yazmelegi_ bende aynı sekilde içiyorum ama ilk başlarda iyi geliyordu simdi hiç işe yaramıyor. Bi türkiye ye giden bulup aldırayım en iyisi 🙄
Yazmelegi_ EbrKzlky bulabilirsen prilam ile zofer var inşallah halledersin belki bi süre sonra bünye ilaca alışıyor ondan fayda etmiyor